maandag 26 februari 2018

Sikkens klantenservice

Sikkens klantenservice

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Akzo Nobel Decorative Coatings B. Vakbekwame medewerkers staan elke dag voor jou klaar om de juiste producten te adviseren en te zorgen dat jouw schilderklus op tijd klaar is.


Met onze kennis van verf zullen wij u altijd met goed advies verder kunnen helpen, welke verfklus u ook heeft. Met deze film maakt u kennis met een aantal van onze mensen. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Twijfel je over een bepaald product of wil je graag weten hoe je een product moet verwerken? Mail, bel, chat of app dan met onze klantenservice.


Zij helpen je graag verder. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen. Wij vragen je vriendelijk om jouw klacht dan via e-mail aan ons door te geven.


Mocht je je klacht liever per post of telefonisch willen doorgeven kan dat uiteraard ook. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze contactgegevens vind je hier. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Heeft u een vraag over een lopende bestelling, vergeet dan niet om uw order_id te vermelden.


Bestel goedkope verf in onze online verfwinkel. Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden. Daarnaast is deze verf waterdamp doorlaten en is hij erg goed te verwerken. Een ander voordeel is dat deze verf gemakkelijk afneembaar is.


Sikkens klantenservice

Indien een goed advies op maat gewenst is, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil jij online verf kopen? Waarmee kunnen wij je helpen?


In verband met de drukte kan het zijn dat we telefonisch niet meteen bereikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts