maandag 12 februari 2018

Robijnrood

De vervolgdelen zijn Saffierblauw en Smaragdgroen. Ik kon niet stoppen met lezen en zat er helemaal in. Gwendolyn is een geweldig hoofdpersoon waar je je erg in kan verdiepen, als je het boek leest identificeer je jezelf met haar. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Robijnrood

Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier. Het verhaal is niet alleen spannen maar zit ook vol romantiek. Gwendolyn moet in het begin niets weten van Gideon, en dat is wederzijds. Maar in de loop van het boek beginnen ze elkaar steeds leuker te vinden. Gwen woont samen met haar moeder Grace, grootmoeder Lady Arista, Tante Glenda en haar nichtje Charlotte.


In haar familie komt een zogeheten tijdreisgen voor, als je dit gen hebt heb jij het vermogen om naar het verleden te reizen. Robijnrood gaat over Gwendolyn ook wel Gwen genoemd. Gwendolyn Shepherd (Maria Ehrich) is eigenlijk een normale zestienjarige tiener - alleen vervelend dat haar familie zeker een tik te veel geheimen heeft. Alles wat je zijn rond een tijdreisgen. Elegante longblouse met een V-hals in A-lijn en een knoopsluiting.


Robijnrood

Vrolijk, grappig en helemaal van deze tijd! Al na het lezen van de eerste bladzijde wilde ik blijven doorlezen. Dat is voor mij een goed teken, want niet bij alle boekenreeksen is dit bij mij het geval. De categorie Roodtinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL-kleurensysteem) bevat kleuren. Druk op een kleur voor meer informatie.


In Nederland is deze trilogie uitgegeven door Blossom Books en omdat de trilogie vijf jaar bestaat in een jubilieumeditie verschenen. Als je een robijnrood (PRODUCT)RED bandje met moderne gesp koopt, sturen we een bijdrage naar het Wereldfonds voor de bestrijding van aids in Afrika. Het gaat hoofdzakelijk van de 16-jarige Gwendolyn Shepherd. Soms, is het een echte cross, bij een familie om te wonen, die veel van geheimen heeft. At ten minste 16-jarige Gwendolyn is overtuigd.


Robijnrood

Toen ik het kocht, leek het me al leuk vanwege het tijdreizen (ik hou van geschiedenis en magie) maar het was nog veel meer dan dat. Er zit mysterie en magie in, spanning en avontuur, romantiek en (familie)drama. Glamoureuze avondjurk met brede, kanten. Geschreven door: Kerstin Gier. Bestel nu bij onze webshops!


Jammer dat we niet konden helpen! Misschien heb je meer geluk met deze tips: Laat niet-zo-belangrijke woorden weg. Waarom is niemand in haar familie normaal?


Robijnrood

Gek wordt de zestienjarige Gwen soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral haar. Hij rijdt in een robijnrode auto. Als je naar deze kussens kijkt, heb je vast al het vermoeden dat ze behoorlijk speciaal zijn.


En je hebt gelijk - ze zijn exclusief ontworpen door. Openingstijden:Maandag - geslotenDinsdag - 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts