donderdag 15 februari 2018

Posterklemmen

Posterklemmen

Snelle en Gratis levering (boven € 10). Ruim Aanbod en Extreem Lage Prijzen. Raadpleeg onze specialisten via chat, telefoon of e-mail voor persoonlijk advies. Posterklemmen bestel je bij Manutan. Je kunt de poster gemakkelijk klemmen in de houder, hij zal strek netjes en goed zichtbaar weg te hangen zijn.


Posterklemmen

Voor wie geen kliklijst voor een raam of muur wilt hangen zijn de posterklemmen van kliklijstenwebshop een zeer geschikte oplossing. Met het kliksysteem van de posterklem hangt u eenvoudig een poster op de gewenste locatie, en vervangt u deze weer net zo eenvoudig. Voor andere ideeën kijk je even onder het tabje Bekijk ook.


Klik hier voor een compleet overzicht van onze poster reclame lijsten. Snel je posters verwisselen? Dan gebruik je posterklemmen. Ideaal voor in je winkel of etalage. Wanneer je veel van poster wilt verwisselen, bijvoorbeeld in je winkelruimte met elke week een andere actie, dan zijn posterklemmen ideaal.


Posterklemmen

Je posters hangen altijd in een handomdraai strak, netjes en goed zichtbaar, en verwisselen is een peulenschil. De posterklemmen worden geleverd met een boven en onder profiel. Aan het boven profiel zitten verschuifbare ophangogen.


U hoeft de posterklemmen niet in elkaar te zetten, deze wordt in zijn geheel geleverd. Bevestig uw poster in een handomdraai met het kliksysteem. Toon uw posters op een low-budget, nette manier met een posterklem.


Voor 21:bestel is morgen in huis. Onze posters geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk onze moderne, minimalistische en kleurrijke posters online of kom langs in de winkel. Van lichte posters tot zwaardere posters.


Daarnaast ook notitie klem systeem voor aan de wand. Nieuw is ons assortiment zijn posterklemmen. De handige en goedkope manier om uw poster of ander werk makkelijk op te hangen. Presenteer uw producten en diensten met een poster in deze posterklemmen. Geschikt voor wand en plafond presentatie.


Eenvoudig in gebruik: snel posters verwisselen. Voordelige posterstrips, posterplakkers en sticky tabs. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, vanaf €75. Zie ook onze grote lijsten collectie! Kies uit miljoen artikelen.


Dislplaymagazijn heeft een ruim assortiment in goedkope posterklemmen van A kwaliteit en zijn zeer scherp geprijs snel leverbaar zijn. Als u een posterklem zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren voordelig de beste posterklemmen waarop maanden. Met deze posterklemmen hang je je posters en andere papieren makkelijk maar leuk op. Een set bestaat uit twee posterklemmen.


Posterklemmen

De lengtes zijn door u zelf te bepalen. Kerst en Nieuwjaar bericht van 16. Beste klanten, hou er bij je bestelling rekening mee dat onze productie gesloten is van tot en met december, op 31. Kijk snel en bestel goedkoop!


Met de posterklem kun je je posters gemakkelijk ophangen in uw bijvoorbeeld uw winkel. Deze posterklemmen worden standaard geleverd inclusief ophanghaken en zwarte einddoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts