woensdag 21 februari 2018

Poedercoaten alkmaar

Zowel RAL-kleuren als klantspecifieke kleuren. Plaatwerkonderdelen Poedercoaten! Vind hier alle deals in National! Ons bedrijf is al tientallen jaren een begrip in Alkmaar en ver daarbuiten.


Wij zijn gespecialiseerd in het gritstralen, glasparalen en poedercoaten van machines, apparaten, motoren, landbouwwerktuigen en constructiedelen. Gistraal bedrijf Wiedijk is VCA-gecertificeerd en voldoet aan de gestelde veiligheids-, arbo- en milieuregels.

Met ruim jaar ervaring geven wij u altijd het juiste advies over de voorbehandeling en afwerking van uw product. Heeft u schade aan uw autovelgen? Wilt u uw auto nieuw elan geven? Toch is nieuw kopen niet altijd noodzakelijk om uw auto toch een nieuwe look te geven. OV-Bandenservice levert nieuwe banden en nieuwe lichtmetalen velgen.


Wat is poedercoaten nou precies? Is poedercoaten slecht voor het milieu? Hoe lang duurt het voordat mijn product klaar is?

Afspraak maken voor poedercoaten Alkmaar. Poedercoat Beverwijk is een jong bedrijf, met een schat aan ervaring. Onze kracht is snel en adequaat reageren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf contact met ons op.


Ook voor het poedercoaten is een optimale voorbehandeling de basis. Daarna brengen we in onze moderne productieruimte het poeder elektrostatisch aan op aluminium en (verzinkt) staal. Dit gebeurt 1- laags, met een laagdikte van micrometer (ųm) of 2-laags met een dikte van 1um.


Meijn Coatings is een bedrijf dat gevestigd is in Medemblik. Onze klanten komen uit geheel Noord-Hollan onder andere uit Enkhuizen, Hoorn, Purmeren Wieringerwerf, Schagen, West-Frieslan Alkmaar en ook uit Harderwijk. En in de loop van de jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige industriële spuiterij waar zowel Natlakken als Poedercoaten wordt toegepast. Prijs poedercoaten per mvoor velgen, radiatoren en andere projecten. Bij kleine projecten is de prijs van poedercoaten per mof per object iets gemakkelijk vast te stellen.


Verscheidene bedrijven hebben ons voorzien van een indicatie van de prijzen die zij hanteren. Het poedercoaten van bijvoorbeeld een radiator is ongeveer €3- per m2. Voorbehandeling poedercoaten. Een goede voorbehandeling is essentieel voor een goede hechting en duurzame coating.


Wij nemen uw product dus uitgebreid onder handen vóórdat we het voorzien van een poedercoating.

Door stralen ontdoen we de oppervlakte staal en zink van verontreinigingen als vet, vuil en roest. Het is ook mogelijk om onderdelen te laten poedercoaten. Denk dan vooral aan onderdelen zoals voorvork ,wielen en blokdeksels. Maar ik heb hier wel een adres voor die hierin gespecialiseerd is. Poedercoaten in combinatie met verzinken, het Duplex systeem, is de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie.


Surface Solutions’ noemen we dat bij Maas Coating. We zijn een productiebedrijf met de aanpak van een dienstverlener. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in poedercoaten en natlakken, maar ook in andere oppervlaktebehandelingen zoals KTL, stralen, chemisch voorbehandelen in onze sproeitunnel en metalliseren. Straalbedrijven spuiten alle oppervlakten weer schoon en glad.


Het poeder wordt in de robots en spuitpistolen elektrostatisch geladen. Asten maakt uw velgen weer als nieuw! Poedercoaten van velgen is erg populair, en is momenteel de sterkste vorm van coating (lak) voor velgen.


Poedercoaten geeft een zeer duurzame bescherming tegen corrosie, en uitstekende bestendigheid tegen extreme weersinvloeden, ideaal voor uw wintervelgen u rijdt probleemloos vele winters door, zonder dat de lakstand er op achteruitgaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts