woensdag 7 februari 2018

Spiegel op maat maken

Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online. Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Bekijk onze achterwanden op maat!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Daarna wordt automatisch de prijs berekend. Spiegel op maat vierkant of rechthoek. Op zoek naar een spiegel voor in de badkamer, woonkamer of hal?


Wij maken alle spiegels volledig op maat. Bij de afmetingen bepaal je zelf het model en de afmetingen.

Bijzondere afmeting geven je interieur nét dat beetje extra ten opzichte van een standaard spiegel. Hiermee zijn spiegels op maat geschikt voor gebruik in diverse ruimtes op diverse. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen.


Badkamerspiegel of spiegelwand. Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment.


U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen.


Bent u op zoek naar de ideale spiegel , dan valt dat niet altijd mee. Ze zijn te groot of te klein, de lijst past niet goed bij de ruimte of u vindt de afwerking niet mooi. Met een spiegel op maat van zelfinlijsten. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat.


J-Mirror ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige op maat gemaakte spiegels.

Onze specialisatie is het maken van unieke decoratieve LED spiegels. Bij klassieke LED spiegels zullen de individuele LED-lampjes zichtbaar zijn, echter onze innovatieve LED technologie zorgt voor een uniform verlicht oppervlak. Ovale badkamerspiegels op maat. Een echte trend zijn de ronde of ovale badkamerspiegels op maat.


De vorm geeft het een vriendelijker en speelser effect dan de standaard vierkante spiegels. En omdat je een minder groot deel van de muur bedenkt oogt het subtieler. Naast het plaatsen van deze spiegels in de badkamer zijn deze spiegels ook uitstekend geschikt om te plaatsen in andere ruimtes van de woning zoals woonkamer, entree, toilet of in winkels, cafe's.


In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatwerk spiegel met verlichting geheel naar wens samen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts