maandag 26 februari 2018

Design fauteuil barcelona

Op Zoek Naar Een Vintage Barcelona Stoel? Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Groot Assortiment Op Voorraad.

Kosteloos tot in de woning geleverd! Design Fauteuils online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


De Barcelona fauteuil bij Daamen Interieur. Hij werd ooit ontworpen voor de koning van Spanje, maar heeft zijn weg gevonden naar vele huizen over de hele wereld. Son porte-à-faux à l’avant, ses luxueux chromes font de la Barcelona un trône moderne, invitant à la contemplation.

Dergelijke designs zijn zo tijdloos, dat je geen interieur gaat vinden waar de stoel niet zijn plek weet te vinden. En dat zorgt ervoor dat het een design fauteuil is waar je een band mee schept. Fauteuil barcelona chair oude geen chinese replica jaren 60.


De stoel is bekleed met leer. De kussens zijn gevuld met schuim met een hoge dichtheid. Verkrijgbaar in wit of zwart.


Een echte design klassieker waarbij u in eigen huis kunt genieten van het comfort en de unieke elegantie die deze fauteuil biedt. Inmiddels is deze design stoel een van de meest bekende design items van de vorige eeuw, en is het een waar icoon van de moderne beweging geworden. Het aangename zitcomfort laat je achteroverleunen en volledig ontspannen wegdromen. De oorspronkelijke naam van de Barcelona stoel is MR90.


De grootste collectie fauteuils. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Vind design fauteuils als je nu zoekt. Nú hoge kortingen tijdens onze sale!


Een huis moet een betrouwbare fundering hebben. Als jij op deze design chair plaatsneemt, zal je zonder twijfel de visie van deze legendarische ontwerper begrijpen.

Behalve de klassieke fauteuil kom je ook de eetkamerstoelen en ottoman tegen. Lyngen design meubels deelt graag haar kijk op design meubels met u. Mies van der Rohe ontwierp de Barcelona stoelen en overige meubels om door het hele gezin of kantoor gebruikt te worden. Wij verkopen de meubels uitsluitend online. Onder andere diverse soorten design eetkamerstoelen, trendy krukken, spannende salon- en eettafel en dat alles in diverse kleuren, formaten, materialen en soorten.


Dit is eveneens als de normale uitvoering een lederen uitvoering. De kwaliteit van onze barcelona chair onderscheidt zich door de volgende punten: Kussens zijn volledig gemaakt van aniline leer, waar andere replica’s kunstleer of zelf stof gebruiken op sommige delen. Ierlan Australië en Canada zijn allen met twee design stoelen vertegenwoordigd. Al onze design stoelen zijn van goede kwaliteit en.


Barcelona Chair Cognac (Expo fauteuil splitleder) Let op : het betreft de split lederen variant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts