woensdag 28 februari 2018

Dakraam met rolluik

Bekijk uw resultaten rolluik dakraam bij Finecomb. Vind gebruikte Dakraam gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


VELUX Tuimmelluik (alleen voor de dakramen met minimaal een letter in de maatkode) (SHL) VELUX tuimelluik - handbediend (SHL) Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten.

Het rolluik sluit dan automatisch mee. Met één druk op de knop kunt u de rolluiken openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolluiken ook handmatig openen en sluiten. Met VELUX en Solstro rolluiken bespaart u op energie, beperkt u het lawaai en verhoogt u de veiligheid in uw woning. Misschien denkt u dat rolluiken enkel worden gebruikt in warmere landen, maar ze worden ook bij ons steeds populairder.


Ze beschermen onze dakramen immers tegen zwaar weer (waardoor die langer meegaan) en ze maken onze woning. Dit rolluik wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een accu die wordt opgeladen met zonne-energie, ideaal voor ramen die moeilijk bereikbaar zijn of waar u het invallende licht vaak wilt regelen. De prijzen voor een dakraam rolluik lopen erg uiteen doordat er verschillende bedieningen zijn.

De exacte prijs is afhankelijk van het model dat u kiest en de bediening. Een handmatig rolluik begint rond de €38- een elektrische. U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. VELUX rolluiken zijn te combineren met VELUX gordijnen aan de binnenzijde van uw dakraam. De effecten hangen af van het type dakraam en beglazing.


Het wordt geïnstalleerd aan de buitenkant van het dakraam. De binnenzijde van de aluminiumlamellen is bedekt met een speciale coating, die de binnenkomende warmte beperkt. Wanneer u geen standaard dakraam van de twee bovenstaande merken heeft, kunt u kiezen voor de Roma Werso. De dakraam rolluiken van Roma zijn voorzien van kantelbare lamellen.


Dit is het eerste dakraam rolluik met deze functie. Hierdoor is het een rolluik en jaloezie in één. VELUX dakramen en raamdecoratie: de perfecte combinatie voor meer comfort in huis Als u bedenkt dat we meer dan jaar ervaring hebben met het maken van raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor onze VELUX dakramen , dan snapt u waarom dit de perfecte combinatie vormt.


Laat u overtuigen en download onze brochure! Bespaar tot wel via kiesproduct. Het VELUX rolluik SHL wordt met zijn cassette over de bovenkap van het venster gemonteerd. Dakramen tegen de laagste prijzen.


Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot cm.

De SHL kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor. Velux rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Rolluiken zorgen voor optimale energie-efficiëntie en totaal wooncomfort. Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt. Elk Velux rolluik past perfect bij op alle Velux dakramen.


Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn. Waarom kiezen voor een velux rolluik ? Met een rolluik voor een (velux) dakraam vermijd je gelui lichtstralen en te warme of koude binnentemperaturen. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts