maandag 5 februari 2018

Ibiza stijl huis inrichting

Bekijk het aanbod van vele aanbieders. Ibiza is beoordeeld met een 9. WeFlyCheap zoekt voor jou de beste deals! Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Grootstse aanbod ibiza stijl.


Een heerlijke stijl met een relaxte zorgeloze vakantiesfeer, waarin het buitenleven een belangrijke rol speelt. Daar zou ik het vandaag over willen hebben. Deze zonnige interieurstijl kenmerkt zich door de lichte basis, natuurlijke elementen en kleurrijke details. Juist die kleurrijke details geven het huis een warme en gezellige uitstraling.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Mooi in deze stijl tuin is een houten loungebank, hangmat of een hippe hangstoel. Vergeet verder ook vooral geen sierkussens voor de bank(en) en stoelen, liefst met botanische en bohémien prints. Meer informatie over verlichting en verf in huis vind je hier.


Hangplanten en her en der een cactus doen het goed. En een aangespoeld stuk hout of een bos gedroogde veldbloemen passen ook goe en vergen minder aandacht. Plaats ook een mini-terrarium in je interieur.


Gevonden: Je perfecte vakantiedeal. Experts zoeken de perfecte deals! Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO!


Dit komt door de houtlook en de stijlvolle whitewash look. Dit is een loungebank waar u relaxed en ontspannen kunt genieten van uw tuin. Wil jij je voelen alsof je het hele jaar door op vakantie bent?


Een bohemian interieur is een ware mix van stijlen die komen uit verschillende werelddelen vergezelt door bonte kleuren als roo roze, geel en oranje. Bohemian wordt vooral bestempelt als een hippie stijl. Naast de minimalistische inrichting bestaan er ontelbaar veel wereldse interieurstijlen die gebruik maken van fellere kleuren, meer decoratieve elementen en unieke materialen.


Haal bijvoorbeeld de sfeer van een grootstad in huis met de Metropolitan stijl of kies voor een op en top culturele ervaring met een Marokkaans of Indisch interieur. Als je eenmaal genoeg inspiratie hebt opgedaan uit de veschillende woonstijlen, zorg er dan voor dat je één ervan op een mooie manier vertaalt naar je eigen inrichting. Door kleur, vorm, lijn en textuur op de juiste manier te combineren, creëer je een uitgebalanceerde inrichting in huis. Kies voor Boho-sfeer met natuurlijke materialen en houd dat fijne vakantiegevoel vast.


Kies je voor een strakke, moderne tuin, dan pas je veel wit en white wash toe. Of kies juist voor Bohemian, door te werken met felle kleuren die zijn overgebleven uit het hippie tijdperk en de zogenaamde gypsy accessoires. Nog geen idee waar je van de zomer naartoe wilt?


Ik hou van het eilan ook al ben ik er nog nooit geweest. De inrichting van de huizen daar fascineert me.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts