woensdag 21 februari 2018

Workshop moeder en kind

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Wist je dat wij ook ouder en kind workshops geven. Echt super leuk en gezellig, Kom samen met je moeder , vader, tante, oom etc. Wij plannen regelmatig ouder en kind workshops aan op onze kalender, U kunt dan de workshop kiezen die u wilt gaan doen.


En wil je graag leren om zelf taarten te vullen of te decoreren? Volg dan eens een workshop bij ons.

We hebben verschillende workshops in ons assortiment. De kosten zijn € 3- voor moeder en kind of kleinkind incl. Extra kind of ouder € 150.


Samen bakken, knutselen en versieren is hartstikke leuk. Het is ook mogelijk dat kinderen (vanaf jaar) alleen of gezellig met broertjes of zusjes een les komen bijwonen. Op vrijdag januari organiseert Fort Lunet in samenwerking met Ans - Anders dan Anders een workshop.


Een gezellige middag creatief bezig zijn in combinatie met high-tea, voor moeder en kind. De workshop heeft als thema Goede voornemens.

Moeder is het woord dat hoort bij ieder kind ” Toon Hermans. Aan het woord “ Moeder ” worden veel waarden gekoppeloa koesteren, troosten, verzorgen, beschermen of liefdevol zijn. In deze workshop kun je al een beetje vooruit blikken naar Kerst waarin Moeder - Kind of Vader- Moeder - Kind centraal staan.


Meld je aan en we kijken samen wanneer het beste past. Het moet wel leuk voor ze blijven. Zover is het gelukkig nog niet als ze zo jong zijn. Daarom heb ik een aantal activiteiten op een rijtje gezet om in het eerste jaar met je kind samen te ondernemen.


Alles wat er ooit op televisie of radio was, is terug te vinden bij Beeld en Geluid in Hilversum. LEMMER – Voeding vóór, tijdens én na de zwangerschap voor vader, moeder en kind. Op donderdag juni organiseert Ecoshop Helder een lezing in de winkel over voeding rond de zwangerschap voor vader, moeder en kind.


De lezing zal gegeven worden door Wilma Verschuure van Lijflijnlemmer en Roelfien Wuestenenk van Studio TeGast, Creil. Verbinding en aandacht staan centraal. Wij komen naar jouw locatie in heel Vlaanderen en Brussel!


Mini workshop Foam Clay op de Kerst-Inn Kamerik Kerstworkshop vrijwilligers Speel-O-Theek, IJsselstein. Workshop Friendly Plastic, Annelies en vriendinnen. Paverpol kinderfeestje Bridget bij Atelier Cre-Actief in IJsselstein.


Er zijn geen andere cursisten en dus krijg je alle aandacht om tot een prachtig sieraad te komen. Ondertussen zorgt Aart-George voor de hapjes en drankjes en het filmpje van de workshop die je later thuis gezonden krijgt.

Zie hieronder voorbeelden van deze workshop moeder en dochter. De prijs van de workshop kan je naar eigen budget samenstellen, je kiest uit de servieskast en betaalt dat serviesitem en een drankje en eventueel iets lekkers erbij van de menukaart van het Keramiekcafé. Er zijn heerlijke biologische dranken en sapjes zonder suiker en dagverse taart, muffins en brownies!


Kunsten met je kind bij Kreactief in Harderwijk. Maria, Jozef, kind Jezus, schapengroep, ezel, os en herders. Tegen meerprijs uitbreiding stal achtergron koningen en kameel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts