zondag 25 februari 2018

Op maat gemaakte kussens

Kom naar de winkel of bestel online! Altijd 1 Tevredenheidsgarantie! Topkwaliteit in elke maat en kleur. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis.

Beste kwaliteit Levertijd week. Vraag gratis kleurstalen aan. Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens. Kussen op maat laten maken. Precies volgens de specificaties zoals jij jouw kussens wilt hebben.


Op maat gemaakte kussens voor elk soort meubel. In alle soorten en maten maken wij voor jou een prachtig maatkussen geheel naar eigen smaak. Nieuw in het assortiment zijn onze unieke duurzame warmtekussens.

Deze op maat gemaakte verwarmde kussens kunnen in de horeca al snel honderden euro’s besparen aan energiekosten. Onze picknicktafel kussens zijn speciaal op maat gemaakt voor de top meest populaire picknicktafels van Nederland. De zitkussens zijn weerbestendig en voorzien van klittenband. Dankzij de centimeter dikke SGvulling zit jij voortaan nog comfortabeler aan onze picknicktafels.


De kussens zijn per set van leverbaar, en worden gratis verzonden. Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens , of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? Hoewel “buiten zijn” het belangrijkst is, is het wel net zo fijn als het er binnen ook piekfijn uitziet. Dat begint met mooie kussens , je ontwerpt ze hier zelf.


Er gaat toch niets boven lekker chillen op je eigen loungeset. Als je tenminste lekker ligt. En dat doe je, als je bij Nofruit precies de vulling voor de kussens kiest die jij prettig vindt.


We maken heerlijke zachte loungekussens op maat voor je. En we zorgen er ook nog eens voor dat je kussens heel lang mooi blijven. Een op maat gemaakt kussen bestellen. Als u op maat gemaakte (tuin) kussens wilt, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Geef de lengte, hoogte en dikte van de kussens door, bepaal de gewenste vulling en kies uit één van de vele kleuren voor de stof. Ruim assortiment online bestellen!


Onze deskundige medewerkers ondersteunen graag bij het opmeten van je meubelen en het uitzoeken van de stoffen, kleur en het schuim.

In onze fotogalerij vind je veel foto’s van kussens op maat gemaakt. Een tekening of schets meesturen is handig, dan weten we zeker dat we elkaar goed begrijpen. Loungekussen op maat Je bent op zoek naar loungekussens op maat ? Wij hebben top kwaliteit loungekussens tegen een scherpe prijs.


Al meer dan jaar de kussen op maat leverancier in Nederland. Wist u dat wij ook kussens leveren in België? De materialen die wij gebruiken om jouw nieuwe kussens te maken zijn uitvoerig getest om de beste zit ervaring te kunnen bieden. Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.


Bent u een type dat graag in de tuin zit als het weer het even toe laat? Dan is een perfecte zitplek belangrijk om optimaal te genieten. Een sterke en mooie tuinset is daarbij belangrijk, maar een goed en comfortabel kussen voor in uw bank of stoel is daarbij net zo essentieel. Stel zelf je kussens online samen!


Ons bedrijf maakt voor u kussens op maat van de beste kwaliteit. Eigen productie, snelle levertijd. Bereken meteen je prijs online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts