maandag 5 februari 2018

Ophangsystemen voor gordijnen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment!


Gordijnen en raamdeco ophangen?

Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht? Zwarte ophangsystemen voor gordijnen of raamdeco kopen? Ongeacht het ophangsysteem waar je naar op zoek bent: A House of Happiness biedt hierin een aantal keuzes. Daarbij kun je bovendien aangeven hoe de gordijnen van je keuze geplooid.


Bij ons vindt u dergelijke ophangsystemen voor gordijnen in verschillende uitvoeringen, waardoor er vast en zeker een geschikt exemplaar voor uw ruimte tussen zit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende gordijnhaken om het plaatje helemaal compleet te maken. Overigens kunt u eveneens kiezen voor een elektrisch bedienbare rail.


Flexibel ophangsysteem voor gordijnen en vitrages Filters Standaard Populariteit Nieuwste producten Laagste prijs Hoogste prijs Naam oplopend Naam aflopend Ophangsysteem met wandsteunen 1cm.

Bedenk je dan goed dat niet alleen je stofkeuze bepalend is voor de uitstraling en sfeer in huis. Verschillende gordijn ophangsystemen. Ringen zijn stoer en combineren bijvoorbeeld prachtig met dikkere (over) gordijnen. De ringen worden in het gordijn gemaakt, waardoor het wat nonchalanter oogt. Ook voor een industrieel interieur zijn zwarte ringen op een zwarte roede een heel stoere oplossing!


Heb je een set gordijnen met haken, dan kies je voor gordijnrails. Bij een gordijn met ringen of lussen hoort een roede. Een rail is meestal basic wit of aluminium. Je plaatst hem strak tegen het plafon dus hij is redelijk onopvallend.


Ook als de gordijnen dicht zitten, valt de stof over de gehele rails. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Multimedia accessoires vergelijken. Er zijn verschillende manieren om uw gordijnen op te hangen.


Voor de laagste prijs op Beslist. De meest voorkomende is uiteraard de witte aluminium rails. Naast het traditionele ophangsysteem heeft u nog tal van andere mogelijkheden.


De railroede is daar een mooi voorbeeld van.

Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. Koop liever te ruim dan te krap.


Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


De manier waarop je jouw gordijnen wilt ophangen, is vaak al erg bepalend voor de uitstraling van de gordijnen. Kies je voor een geplooid gordijn , dat wordt opgehangen door middel van runners in een rails? Of ga je toch liever voor een gordijn met zeilringen, dat je door middel van een roede op kunt hangen?


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts