vrijdag 12 juli 2019

Iphone 5 s kleuren

Specialistisch advies nodig? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Het spacegrijs, een donkergrijze kleur , spreekt veel mensen aan en is dan ook de meest “veilige” keuze. Het nieuwe toestel van Apple Inc.


Space Grey, Silver en Gold. Welke kleur heeft jou voorkeur?

Het is de eerste keer dat Apple Inc. De gouden regel is laat het passen bij dat wat voor jouw bedrijf geschikt is en wat al gebruikt wordt. Ik heb zelf bij mijn vierde 5s dag op machine kleuren toegepast. Apple’ s PRODUCT(RED)-producten kennen we inmiddels wel.


Je steunt er onderzoek naar aids mee en de kleur straalt van alle kanten. Vooral in combinatie met de zwarte voorkant is de rode variant mooi om naar te kijken. Het beeldscherm heeft afgeronde hoeken voor een prachtig, gebogen design en het geheel vormt een normale rechthoek.


Het echte zichtbare gebied is kleiner.

Onderhuids zijn er echter wel een aantal verbeteringen te vinden. Er is alleen een andere kleur leverbaar. Er zijn vier kleuren : zilver, spacegrijs, goud en roségoud.


Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Het daadwerkelijke display is kleiner. Nieuw moesten de toestellen tussen de €3en €3kosten.


Tweedehands betaal je tegenwoordig veel minder. Ons antwoord is direct Goud. Dat de goude kleur bijzonder is en zelfs tot een heus mode item behoort voor sommige mensen mag duidelijk zijn.


Toch is de gouden kleur minder populair dan in eerste instantie door ons verwacht. Die is maar liefst in kleuren verkrijgbaar. Maar welke kleuren kunnen we nog meer verwachten? Gebruik de schuifknoppen om de tint en de intensiteit van het effect aan te passen. De telefoon is beschikbaar in vijf kleuren , te weten groen, geel, roze, blauw en wit.


De witte variant is wat mij betreft erg saai. Wat je vindt van de andere kleuren ligt uiteraard aan je persoonlijke smaak.

Gelukkig zijn de siliconen hoesjes verkrijgbaar in talloze kleuren en designs. Op deze manier kunt u zonder enig probleem blijven werken met uw toestel en heeft het toch de nodige bescherming. Nu ik op deze site zie dat de formaat hetzelfde is snap ik niet wat de man bedoelt want het zag er ook naar uit alsof hij maar wat kletste. Ik verkoop dit omdat, de telefoon niet meer nodig is thuis. Zo goed als nieuw Ophalen.


Vandaar dat Apple speciaal een net zo indrukwekkend uitziend hoesje heeft ontwikkeld. Bestel online voor gratis snelle levering. Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts