maandag 15 juli 2019

Hanglamp house doctor

Hanglamp house doctor

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Hanglamp house doctor

Vind items binnen jouw budget. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Alle merken binnenverlichting online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer.


De lamp bestaat uit een glazen bol met metalen details, wat hem zowel retro als klassiek maakt. Hang twee van deze knapperds boven de eettafel en je creëert direct een gezellige sfeer in huis! Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken.


Hanglamp house doctor

Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer. Tover je interieur om in een klassiek Frans hotel met deze Twice? Bij de lamp-expert vindt u een breed aanbod hanglampen , wandlampen en.


Deze hanglamp zorgt voor de finishing touch in de woonkamer, slaapkamer, hal of welke ruimte dan ook! Stel je eigen hanglamp samen door de glazen bollen aan het zwart katoenen snoer te rijgen. De fitting heeft een zilver kleurig kapje en beschikt over een Efitting, max.


Gratis bezorging vanaf 20. Bestel het online bij wehkamp. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Maar deze lampen zijn ook in andere, effen kleuren te verkrijgen. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken.


Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht. Mooi wonen en altijd verrassende acties. De lamp is gemaakt van messing en heeft de kleur zwart. De lamp heeft een Gfitting en is geschikt voor een lichtbron van Watt.


Licht wordt hierdoor op een sfeervolle manier verspreidt over de ruimte. Door er alleen al naar te kijken, verschijnt er al een lach op je gezicht. House Doctor servies is hip en stijlvol.


Het mooie aluminium design is speels en hang je gemakkelijk op aan het koord. Deze gunmetal Volumen hanglamp is gemaakt van metaal en aluminium. De doorsnede van de lamp is 54cm en hoogte 60cm.


Hanglamp house doctor

Wordt geleverd met een 6m lang snoer en is geschikt voor een Efitting met 40W max. Voor iedere smaak en stijl hebben wij de perfecte lamp! Ook deze kun je vinden in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts