maandag 22 juli 2019

Glas fusen

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Zekeringen al vanaf €00. Fusen is een warm glas techniek waarbij verschillende kleuren glas versmolten worden tot sculpturen, sieraden, wandobjecten en schalen. Hierbij worden verschillende kleuren glas op elkaar gestapeld en in een speciale oven versmolten tot een geheel. Hierin kunnen andere materialen zoals koper, goud en zilver worden mee versmolten.


Bekijk meer ideeën over Glazen sieraden, Sieraden en Gesmolten glas. Fusen is een van de oudste fabricagetechnieken van werken met glas. Aan het begin van de christelijke jaartelling, werd de toepassing van glasversmelten door middel van een oven vervangen door de blaaspijp.

Glas is een bijzonder kleurrijk inspirerend materiaal. Tijdens de cursus glasfusen geef ik veel verschillende technieken: te beginnen met glassnijden, mogelijkheden van full fuse (helemaal glad smelten) en tackfuse (reliëf in het glas ), Pâte de Verre (glaspasta), werken met poeders en hittebestendig vilt. Object van gefused Spectrum glas in eikenhouten vatting met lood bekleed. Beide zijden voorzien van glas en lood. Op het gebied van glas wordt gebruik gemaakt van diverse technieken.


In ons eigen atelier wordt voornamelijk met glasfusing gewerkt. Glasfusing is een techniek waarbij op hoge temperatuur glas vervormd en aan elkaar gesmolten wordt. Hiervan worden objecten als schalen en panelen gemaakt, maar ook onderdelen voor onze lampen.


Inclusief uitleg glas snijden Inclusief alle glas Inclusief stoken in de glasoven. De cursus is ten einde als jouw werkstuk de oven in gaat. Als de oven na een paar dagen is afgekoeld kom jij jouw kunstwerk ophalen.


Nu hoef je het alleen nog maar in een standaard te plaatsen en je kunstobject is klaar. Glashobby-4ALL levert alles voor HotPot magnetron glas fusing, Sieraden maken, en onderdelen Tiffany en glas in lood hobby-artikelen, Gereedschap, Hobbyglas. A bowl, a piece of jewelry, wall decoration or a piece of art made of glass : get inspired! You practice the different techniques based on an open assignment.


Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken. Deze techniek wordt veel toegepast bij glaskunst. Met glasfusing kun je verschillende kleuren van glasdelen met elkaar vermengen of laten vervloeien.

Bij het Fusen kunnen verschillende kleuren glas aan of op elkaar worden gesmolten in een hete oven. Steeds meer mensen kiezen er voor hun huis meer uitstraling te geven. Glas in loo Tiffany, HotPot fusen , workshops en cursussen. Fusen , glasfusen of smelten is een techniek waarmee je meerdere lagen gekleurd glas met elkaar versmelt.


Dit kan met transparant of opaal (niet doorzichtig) glas als basis. Hierop kun je een ontwerp aanbrengen met stukken anders gekleurd glas. Ook kun je gebruik maken van bijvoorbeeld glasverven, fritten (kleine korreltjes glas ) of confetti. Heeft u een logo of een ontwerp waar u zo min mogelijk, of geen loodlijnen doorheen wilt hebben ? Zijn de figuren niet te snijden uit glas , omdat het geen vloeiende bewegingen zijn ? Maar u wilt wel iets met glas wil doen ? Glas -in-lood word meestal toegepast in vensters, denk o. Fenix Glas levert alle materialen voor het maken van glas -in-lood ramen zoals het glas , loodprofielen maar ook alle gereedschappen, benodigdheden voor brandschilderen en g lasovens. Wij bieden op deze webshop een breed aanbod en bovendien veel (online) gratis tips om van start te kunnen met het smelten van glas.


Glasfusing of fusen van glas gebeurt normaal gesproken in een dure glasoven die het glas verwarmt tot 8graden zodat het gaat smelten en in elkaar overvloeit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts