dinsdag 23 juli 2019

Woca exterior oil naturel

Woca exterior oil naturel

Bij ons de scherpste prijzen en beste service! Top Producten voor een lage prijs! Bekijk hier de Woca Producten! Particulieren als Professionals!


Woca exterior oil naturel

Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met. Maak het hout door en door nat met de tuinslang. Breng een egale laag Woca Houtontgrijzer Spray of Exterior Cleaner Woca aan en laat deze tot minuten intrekken, vervolgens schrobt u het hout schoon met een handschrobborstel of terrasborstel met steel. Hierna spoelt u het grondig na met water.


Naturel zal de basiskleur van het behandelde hout aannemen. Let wel op, onbehandeld hout zal altijd lichter zijn als behandeld hout, met Woca exterior oil naturel zal het hout een warmere kleur krijgen. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor tuinhuizen, schuttingen en gevelbekleding.


Het beschermt het hout tegen alle invloeden van buiten en behoudt de prachtige natuurlijke uitstraling van het hout. Bevat UV-bescherming en voorkomt aanslag en schimmelvorming. Verkrijgbaar in kleuren. Bent u nog niet zeker over de kleur van de olie?


Goe gemakkelijk en overzichterlijk. It provides an attractive and highly water-resistant surface due to a superb blend of environmental components like water, hardener, UV absorber, water-repellent substances and fungicides. It hardens from inside of the wood to strengthen and protect from the harsh outdoor elements and includes UV protection.


Woca exterior oil naturel

Sie können die Absorptionsfähigkeit und die Farbtiefe aber ein wenig steigern, indem Sie das Holz vor der Behandlung grob anschleifen. Exterior Oil offers a supreme and durable protection of all outdoor wood. Achten Sie außerdem darauf, dass das Öl bei der Behandlung vollständig trocken ist - die Holzfeuchte sollte höchstens bei Prozent liegen. Das WOCA Exterior Öl ist in verschiedenen Farbtönen erhältlich. Exterior Wood Oil wordt buitenshuis gebruikt voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuwe en reeds geoliede houten oppervlakken, zoals terrassen, tuinmeubelen, gevelbekledingen.


De Website van WOCA Denemark maakt gebruik van cookies. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. WOCA Denmark - Distributed by WOCA Wood Care - A division of Natural Coatings, LLC.


Woca Exterior oil is van de populaire producten die gebruikt wordt voor het behandelen van hout. De olie is verkrijgbaar in naturel , waardoor de basiskleur van het hout blijft behouden, en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren om het hout een andere tint te geven. Woca biedt verschillende soorten kleurolie, hardwaxolie, onderhoudsolie en onderhoudspasta’s. Tot slot staat Woca bekend om hun revolutionaire buitenoliën.


De exterior oil van Woca is verkrijgbaar in kleuren. De regendruppels blijven OP de planken liggen en de tint is weer prachtig op orde. Dit koop je niet in een bouwmarkt. De prijs was lager dan standaard in een parketzaak. Had in mijn overmoed blik teveel gekocht.


Woca exterior oil naturel

Is gelijk gecrediteerd door de WocaStore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts