dinsdag 30 juli 2019

Rebel walls behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Zowel in hoe we werken, maar ook hoe we omgaan met de informatie die we verzamelen over onze bezoekers.


In deze tekst laten we u weten hoe en waarom wij omgaan met persoonlijke gegevens en cookies op onze website, evenals uw rechten en onze verplichtingen jegens u als klant.

En om het nog makkelijker te maken hebben wij er ook direct behanglijm bij gedaan en de instructies boven aan het behang beprint. Je kan ook onze onlinehoe te behangen handleiding, welke ook een instructie video bevat. Both in how we work but also how we handle the information we gather about our visitors.


In this text, we will let you know how and why we handle personal data and cookies on our website, as well as your rights and our obligations towards you as a customer. Er zijn geen grenzen aan wat voor soort motief je fotobehang kan laten zien. Claim your space met een fotobehang - eenvoudig te behangen en het pakket bevat altijd gratis behangplaksel voor vliesbehang.


Daarom kun je dus precies op maat bestellen.

Wel adviseren we altijd om centimeter bij de hoogte én bij de breedte op te tellen. Die speling heb je nodig omdat muren soms ietsje kunnen afwijken, en dan is het fijn als alles beplakt is. Niet in het bezit van een prachtig oud industrieel pand? Het behang wordt geheel op maat gemaakt voor € 4per m2. Maatwerk fotobehang in actuele onderwerpen met een eigenzinnige benadering.


Een Rebel zijn is geen doel maar een must. Wij houden van het produceren van behang en geloven in de ervaring van het ontwerp tot aan het behang aan de. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


D oor het samenbrengen van verschillende interieurmerken creëren wij unieke ruimtes waar iedereen zich prettig voelt. We zijn er voor jou, vanaf de eerste penseelstreek in onze ontwerpstudio en zelfs nadat het behang is afgeleverd. Zelf behangen of laten doen. Het eventueel verwijderen van oud behang in uw woning is ook iets dat wij u uit handen kunnen nemen.


Met de bekende prachtige takken met bladmotief en vogels die aan de onderzijde rond lopen. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Rebel walls Curious fotobehang bekijken in onze Showroom.

Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. En aanvullende zachte pasteltinten als aanvulling. Behang is op elk gewenst formaat verkrijgbaar. Vanzelfsprekend heeft deze muurbekleding bekende prachtige takken met bladmotief en vogels die aan de onderzijde rond lopen. Die de techniek van het chinoiserie schilderen in China heeft geleerd.


Bellewood behang met bomen. Dit geweldige behang wordt geheel op maat gemaakt voor 4per m2. Geef voor een vrijblijvende prijsberekening en simulatie de breedte en hoogte door per mail. Het vinylbehang is zeer makkelijk aan te brengen (wand insmeren). Rebel Walls is gespecialiseerd in op maat gemaakte wallpapers.


Levertijd ongeveer een week. Het Zweedse merk denkt out of the box, vanaf het eerste idee tot de sociale verantwoordelijkheid. Ze geven jou de mogelijkheid om je omgeving naar je eigen hand te zetten. Verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Maak jouw muren rebels met Rebelwalls behang ! Een mini make-over is altijd leuk, helemaal als het om jouw huis gaat.


De designers van het Zweedse Rebelwalls weten wat jij mooi vindt en laten zich inspireren door de Scandinavische natuur, maar ook door vintage behang en andere pretty prints.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts