donderdag 11 juli 2019

Contour stickers

Druk stickers van je eigen ontwerp. D stickers, voor buiten en binnen. Profiteer nu van gratis verzending. Een rol vol met jouw stickers. Levering binnen dag mogelijk!

Contourstickers Met Contourstickers kunnen ook wenskaarten gemaakt worden. Ook kunnen ze gebruikt worden om een extra accentje aan een kaart te geven. Maar juist op zichzelf zijn ze heel geschikt om een kaart mee te maken. Zelf ontworpen contour stickers bestellen? Het grote voordeel hiervan is dat we ons volledig kunnen aanpassen aan jouw wensen.


Daardoor zijn deze stickers ook als autosticker te gebruiken en zijn ze zelfs wasstraat-bestendig. Met de krasvaste laag hebben ze een levensduur tot wel jaar en zonder deze laag kunt u ze tot jaar gebruiken.

Ook bij contour stickers garanderen wij een supersnelle levering en de scherpste prijzen. Wanneer u een offerte aanvraagt verzorgen wij naast een prijs ook advies betreft afwerking of type materiaal, indien gewenst. Standaard kun je kiezen uit ronde, vierkante, ovale en rechthoekige stickers.


Bij contourstickers kun je zelf de vorm bepalen. Elke vorm is mogelijk, zolang er maar een contour om je ontwerp heen zit. De contour is namelijk de snijlijn waarop je sticker gesneden wordt. Contouren gesneden stickers kunt u online bestellen via onze ontwerpmodule of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Speel met de vorm en plak jouw contoursticker op je raam. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd.


De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil. Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig.


Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke. Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Elke vorm sticker op elk gewenste zelfklevende materiaal, een hoge kwaliteit voor een lage prijs en altijd snel in huis!

Moeten uw stickers een specifieke vorm hebben? Wij maken stickers op maat! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor contourstickers.


Een stickervel drukken met één of meerdere vormen is vanaf nu geen probleem! Maak je eigen contouren en bepaal zelf de indeling van jouw stickervel. Meerdere contour stickers op maat. Contour gesneden sticker tijdens het productieproces. Maar contourstickers leveren is natuurlijk een heel ander iets.


In iedere vorm zijn wij in staat om de stickers geprint te krijgen en voor u contour gesneden te leveren. Stickers printen is, zoals u weet, geen probleem. Kleef de zwarte contoursticker op zwart papier en knip ze uit of gebruik volledig zwarte contourstickers. Kleef op een achtergrond met een zonsondergang en je hebt bijvoorbeeld een boom of een giraf bij valavond.


Je ontvangt van ons binnen werkdag een passende offerte voor jou wensen. Zelf stickers maken en bestellen kan bij Drukwerkdeal. Bekijk ons assortiment aan kleine stickers , grote stickers en etiketten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts