dinsdag 23 juli 2019

Matte vloerlak

Matte vloerlak

Zoek informatie over Finecomb. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Topp matte vloerlak geeft een harde toplaag maar blijft bijna geheel mat. Voor alle soorten houten vloeren en voor hout dat is geschilderd met Moose Färg.


Matte vloerlak

Een modern Zweeds kwaliteits product. Topp vloerlak is zeer mat (glansgraad = ca. – 5). GAMMA vloerlak kleurloos mat 7ml is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren.


Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Vloerlak is standaard een transparante lak voor de vloer.


Speciaal geschikt voor de vloer, zodat je die op een kras- en slijtvaste manier aan kunt brengen. Je kunt online gebruik maken van onze Trae Lyx-lakken, net als van de producten van bijvoorbeeld Glitsa, Wijzonol en Trimetal. PU-lak is geschikt voor alle soorten houten vloeren en meubels. De PU-lak beschermt tegen vuil en vocht.


Te gebruiken over (bijna) alle soorten beitsen. De KARWEI parketlak mat kleurloos l is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket.


Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag. De matte lak geeft de behandelde objecten een uitstraling alsof deze met olie behandeld zijn. Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Nelfalin Harde vloerlak Heelmat is een krasvaste blanke matte afwerking.


Een traditionele blanke lak voor vrijwel elke houten ondergrond welke in een matte afwerking moet worden afgewerkt. Ademen gemakkelijk, bladdert niet. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vloeren van grenen en vuren, die normaal belast worden. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak. Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken.


Matte vloerlak

Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. Watergedragen blanke lak is tegenwoordig beschikbaar van ultramat, zo mat als het onbehandelde hout, tot hoogglans. Ons meest verkochte merk hierin is Rigo.


Deze fabrikant richt zich op de parketeur, qua prijs en kwaliteit. Ook maken ze een aantal private labels. De lak zelf is niet vergelend. Dit is een verf op terpentine basis.


Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Camoufleert goed oneffenheden in de ondergrond. Matte verf is dof van uiterlijk. Dit geeft een strakke en rustige uitstraling. De glansgraad wordt uitgedrukt in een percentage.


Zo heeft een matte verf een glansgraad van ongeveer tot. Hierdoor een eindlaag die ook prima in zwaar belaste omgevingen gebruikt kan worden, zoals bijvoorbeeld winkels, kinderdagverblijf etc. Verkrijgbaar in mat , zijdeglans (eiglans) en glans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts