donderdag 25 juli 2019

Sikkens cetol tgl gloss plus

Verven van topmerken op voorraad. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Sigma verf tot maar liefst korting. De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar.


Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang.

Bekijk ons assortiment en Bestel! Gronden met Cetol HLS plus of Cetol Novatech in de gewenste kleur. Vervolgens afwerken met lagen Cetol TGL Gloss plus. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.


Afwerken met Cetol TGL Satin plus in de gewenste kleur of kleurloos. Provides good durability, flexibility and transparency with minimal dirt retention. Perfect voor transparant afwerken van uw hardhouten kozijnen en deuren (meranti, merbau) buiten. Vergrijzing wordt tegengegaan d.

De lak is verkrijgbaar in blank (kleurloos) en in diverse houtkleuren. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Vind hier alle deals in National! Zijdeglanzende, alkydhars transparante houtafwerking voor buiten. Op geveltimmerwerk van loof- en naaldhout.


Deze verf is toepasbaar op geveltimmerwerk van loof- en naaldhout. Het verdere onderhoud van gevelbeschietingen uitvoeren met Cetol Novatech. Eventuele gebreken herstellen en het gehele werk overstrijken met Cetol Novatech, Cetol TGL Satin plus of Cetol TGX gloss. Wij adviseren je daar graag over, zodat je de juiste keuze maakt. Cetol TGL Satin Plus is zeer goed bestand tegen UV-straling, is weervast en biedt een optimale houtbescherming.


Dit product is geschikt voor maatvast houtwerk zoals: kozijnen, ramen en deuren. Het product is ook als blanke variant leverbaar. Product is strijkklaar en hoeft niet verdund te worden. Met TGL Satin is uw hout optimaal beschermd en heeft u een onderhoudstermijn van 3-jaar. De transparante buitenlak is waterwerend en niet vuilaanhechtend.


Bijzonder hoge duurzaamheid. Verwachte levensduur 6-jaar.

De houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Voornaamste eigenschappen. Deze hoogglanzende en transparante lak voor buiten heeft een zeer lange levensduur van tot jaar. Daarnaast is deze verf zeer. Niet intacte lagen volledig verwijderen en vervolgens behandelen als voor nieuw werk is aangegeven.


Behandeling van glassponningen, weg te metselen delen e. Glassponningen, glaslatten (rondom), achterkanten van beschietingen e. Cetol TGX Gloss is zeer duurzaam, heeft een lange levensduur en accentueert de houtnerf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts