dinsdag 30 juli 2019

Sigma coatings s2u nova satin

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Vind sigma coatings als je nu zoekt. Deze technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild.


Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Sigmetal Zinccoat Satin , Sigmetal Multi Primer of Sigmetal Aqua Primer. Na de eerste laag licht opruwen met een Scotch Brite schuurmatje.


HOUT Algemeen Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen. Nieuw werk Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren. Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend.


Sigma coatings s2u nova satin

Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Beschikbaar in Gloss en Satin , bijvoorbeeld als je zoekt naar traplak. S2U Nova : Gloss en Satin. Naast de eerder genoemde producten zijn ook de volgende uitvoeringen een populaire keuze bij zowel doe-het-zelvers als vakschilders. Door de combinaties in bindgingsmiddelen werkt deze technologie als een soort schild als bescherming voor de verflaag.


Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid? Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag! Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag.


Dat doe je natuurlijk online! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Technisch Centrum, telefoon.


De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Lees hier meer over de verf.


Sigma coatings s2u nova satin

Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. Voor elke ondergrond en situatie is een oplossing. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Bestel NU en ontvang tot korting op de. Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. Het wordt u aanbevolen om te gronden met Sigma Multiprimer Aqua. Het merk staat garant voor een uitstekende kwaliteit door de nieuwste verftechnologie toe te passen. De geweldige verwerkbaarhei goede duurzaamheid en fantastische glans maken Sigma een topmerk.


Een hele mond vol, maar dat zegt alles over deze verf. Hij is gewoon een van de beste! De verf verwerkt hetzelfde als een normale watergedragen lak alleen is deze anti-slip als hij opdroogt. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten.


Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. Sigma s2u satin heeft een mooie zijdeglans. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.


LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts