dinsdag 16 juli 2019

Troffelvloer kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een troffelvloer past in ieder interieur! Dit komt omdat de vloer te verkrijgen is in elke denkbare kleur.


Bovendien zijn alle mogelijke kleuren troffelvloer ook nog eens verkrijgbaar in diverse tinten. Welke stijl of interieur je ook hebt er is dus altijd een combinatie mogelijk met een troffelvloer kleur.

Beschikbare troffelvloer kleuren en effecten. De mogelijkheden qua troffelvloer kleuren zijn oneindig. Kies uit standaard RAL kleuren of combineer verschillende troffelvloer kleuren voor een betonlook of marmer uitstraling. Ook kunt u kiezen uit een matte of glanzende toplaag.


Zelfs in de grootte van de kwartskorrels heeft u keuze. Troffelvloeren kunnen in een grote variëteit aan kleuren worden geleverd. De korrelgrootte varieert van 0. Het is ook mogelijk om een figuur of logo in de vloer aan te brengen waardoor je een unieke vloer krijgt.

Je kunt kiezen voor een matte of een glanzende afwerking. Kleuren op uw beeldscherm gelden slechts ter indicatie en kunnen afwijken. Andere kleuren op aanvraag leverbaar. Korreli levert troffelvloer in alle kleuren van de regenboog! Wanneer u op een staaltje klikt, krijgt u een grotere staal te zien.


Een epoxy troffelvloer is praktisch, sterk en mooi in elke ruimte. Van Tol Vloeren biedt keuze uit talloze kleuren en kleurencombinaties. Jouw epoxy troffelvloer kan dus naar elke smaak of ruimte worden aangepast. Let wel op: Ook deze kleuren geven enkel een indicatie en de uiteindelijke kleur van het vloersysteem kan dan ook afwijken van de RAL- kleur. Daarom raden wij aan altijd een staal aan te vragen.


Daarnaast zijn kleuren vaak in meerdere tinten beschikbaar. Kleuradvies gietvloer We begrijpen dat het lastig is om een geschikte kleur te kiezen uit de eindeloze mogelijkheden, daarom geven we u graag een gedegen advies. Ook als u een kleur wenst die u niet ziet op de kleurenkaart, helpen we u graag aan de juiste kleur. Indien je een sterke vloer wil, die krasbestendig is en makkelijk te onderhouden, dan zou je een troffelvloer eens in overweging moeten nemen. Want troffelvloeren zijn niet alleen sterk en hygiënisch maar bieden je ook nog tal van andere voordelen.


De nieuwste kleuren collectie vind u door op deze link te klikken! Ook zijn troffelvloeren chemisch en thermisch belastbaar.

Een ingetogen troffelvloer met warme kleuren , een natuurlijke basis voor al uw ruimtes. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren , kleurcombinaties en stroefheden. Voor de troffelvloeren geldt dat deze allen vloeistofdicht zijn. Deze bekendheid is te danken aan het feit dat de DuraQuartz vloer flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Naast het feit dat een troffelvloer er prachtig strak en minimalistisch uitziet, is deze vloer ook in alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar en gaat de vloer erg lang mee.


De gelijkenis met beton is niet bijzonder groot omdat de kleur van de vloer in de regel vrij egaal is (veel kleuren mogelijk). De exacte prijs hangt natuurlijk af van de keuze tussen gewone troffelvloeren of een troffelvloer met plint, maar uiteraard ook van de vloeroppervlakte, kleur en afwerking. De troffelvloer prijs ligt gemiddeld tussen €en €per vierkante meter.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze troffelvloer prijzen. Naast dat een troffelvloer er prachtig strak en minimalistisch uitziet is deze ook bestand tegen zware mechanische en chemische belasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts