woensdag 10 juli 2019

Transparante raamstickers

Transparante raamstickers

Ontwerp je eigen stickers online. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Hier transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie.


Transparante raamstickers

Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een logo in de huisstijl en bijpassende borders. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo. Transparante Stickers (Groot) op maat zelf online ontwerpen en bestellen. Dat doet u in onze online ontwerper.


Uw eigen unieke gepersonaliseerde transparante stickers in de door u gewenste maat. In een paar klikken ontwerp u makkelijk en snel uw eigen stickers. Vaak zijn doorzichtige stickers op rol handiger in gebruik. Denk hierbij aan winkels of aan een grotere productielijn waarbij veel producten geplakt moeten worden.


Natuurlijk kunnen we uw transparante stickers ook op deze handige rollen drukken. Klik hier om verder te gaan naar onze stickers op rol. Laat transparante stickers drukken en maak op een unieke manier reclame. U kunt transparante stickers drukken om uw bedrijfspand te voorzien van uw logo, om uw ramen te beplakken met een mooie aanbieding of gewoon ter decoratie. Bij transparante raamstickers blijven de witte delen in uw ontwerp onbedrukt, en dus transparant.


Bedrukt in fullcolor en zelfs met witte steunkleur! Glashelder PVC stickermateriaal, glossy of mat, in kleur printen en in wit printen op transparant ! Beschikbaar op elk formaat! Het transparante raamfolie gaat een lange tijd mee. Het raamfolie beschikt over een sterke kleeflaag en zal niet snel loslaten.


Transparante raamstickers

Zeker het raamfolie van het merk Aslan is van zeer hoge kwaliteit waardoor het jarenlang mee gaat. De doorzichtige stickers zijn weersbestendig en in verschillende formaten te bestellen. Je kunt transparante stickers drukken met een fullcolour bedrukking of met wit eronder voor extra dekking. Doorschijnende stickers, maar zeker niet onzichtbaar! Bij StickersNow kun je transparante stickers bestellen van hoogwaardige kwaliteit.


Deze raamstickers geven jouw winkel een geheel nieuwe uitstraling! Door deze stickers op je raam te plakken breng je de sfeer van binnen naar buiten. Je kan bijvoorbeeld je logo of winkelnaam op deze stickers bedrukken. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt?


Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren.


Wij zullen dan een passende offerte voor u maken. Business Stickers kan voor u transparante stickers maken naar uw eigen wensen. Kies de gewenste vorm en het formaat en upload uw ontwerp. Stickers van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs bestelt u bij Stickerwinkel. Wij leveren stickers is allerlei vormen en maten.


Transparante raamstickers

Deze stickers zijn zeer geschikt als autoraam-stickers, voor winkelramen, kantooromgevingen e. Tevens zijn de kleuren bij transparant zonder witte inkt niet 1 dekkend op dit materiaal. Raamstickers worden aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Mocht u wel wit in uw ontwerp hebben of plakt u de sticker op een donkere ondergron kies dan altijd transparant incl wit inkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts