dinsdag 16 juli 2019

Fotobehang zelf maken

Fotobehang uit één stuk te bedrukken van meter tot meter lang. Enkelzijdig full color bedrukt. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek uw Hotel in Marken online.

Reserveer online, laagste prijzen. Uw eigen fotobehang : een persoonlijke fotowand thuis of op het werk. Persoonlijk fotobehang valt op. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer.


Een vrolijke familiefoto in de keuken. Zelf je fotobehang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²!

Binnen twee weken thuis geleverd! Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis.


Lees hier meer over de montage van je fotobehang. Beeldbank Mocht je zelf geen geschikte foto hebben dan kan je ook een foto selecteren in onze beeldbank. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan afbeeldingen zodat je genoeg keuze hebt om er een uit te kiezen om te laten printen op fotobehang.


Je geeft hierbij de afmetingen van jouw muur aan en wij maken het behang op maat. Wil je een mooie wandversiering maar eigenlijk wel iets anders dan een muursticker of schilderij? Bevestig dan een rol behang aan je muur met een mooie foto als applicatie.


Heb jij even origineel fotobehang ! Waarom zou je zelf moeilijk doen om de perfecte foto te maken , als er adembenemende plaatjes geschoten worden door professionele fotografen. Dat dachten ze bij Eijffinger ook. Maak je eigen unieke persoonlijke fotobehang.


Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten. Laat ons je helpen om het fotobehang van je dromen te maken !

Onze deskundige DTPers maken vervolgens een professionele uitsnede van je foto en proberen met al je wensen rekening te houden. Ontwerp hier zelf je behang. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. De bestandsindeling maakt niet uit.


Daarna voer je de precieze afm Lees meer etingen in en kies je het materiaal voor je behang. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je. Als je het fotobehang voor 14:uur bestel verzenden wij het nog de zelfde dag. Onze verzendpartij GLS streeft er naar dat het behang dan de volgende werkdag geleverd wordt (onder voorbehoud van overmacht).


Ook is het mogelijk om het behang de volgende dag zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag. Je kunt ervoor kiezen om het fotobehang zelf te plakken, of gebruik te maken van onze handige plakservice. Versier je huis, kantoor of studio met een behang waarop je eigen foto of andere foto naar keuze staat.


Bestel vandaag nog een persoonlijk fotobehang met eigen foto bij CanvasCompany! Alle prints worden afgedrukt op vliesbehang van een zeer hoge kwaliteit. Kijk rustig rond op onze website en neem een kijkje bij onze collectie fotobehang. Je vindt vast een zeker een fotobehang dat perfect aansluit op je smaak!


Een andere belangrijke factor is de illustratie zelf , de afbeelding op het fotobehang. Bijna alles kan hiervoor gebruikt worden, zodat het altijd bij de smaak van elke afzonderlijke klant past. Wil je wel graag fotobehang , maar het liefst van een bestaande afbeelding. Of heb je zelf geen geschikte foto? Dan kan je kiezen uit meer dan miljoen beelden van onze beeldenbank.


Of je nu gek bent op prachtige landschappen, of eerder bekende steden. Misschien wel echt lijkende betonnen muur in je kamer? De keuze is aan jou: onbewerkte witte muren of een persoonlijke ruimte die je zelf hebt gecreëerd. Jouw passies zijn onze inspiratie. Door over jouw interesses te leren, maken we patronencollecties die je helpen om het interieur van je dromen te creëren.


Betover de plek waar je woont en je gaat je fantastisch voelen. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 1per m(inclusief BTW). Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch.


Eigen foto op vliesbehang. Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Bekijk hier het assortiment en ga snel aan de slag! Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt.


Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts