woensdag 31 juli 2019

Condens dubbel glas binnenzijde

Voordelig, Secuur, Snelste van de Regio. Unieke garantie van jr! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Dubbel glas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen.


Condens dubbel glas binnenzijde

Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ. Daarnaast is het een goed. Condens aan de kamerzijde. U heeft thuis dubbel glas in de kozijnen en u heeft ’s ochtends condens op de ramen opgemerkt.


Waarom beslaan onze ramen,” vraagt u? Laten we u alvast geruststellen, heel vaak heeft het niets met de kwaliteit van de kozijnen zelf te maken. Dit komt door de hoge isolatiewaarde van dit soort glas. De condens ontstaat wanneer er een lage buitentemperatuur heerst, samen met een hoge relatieve vochtigheid. Deze situatie ziet u vaak tijdens de ochtenduren in het voor- en najaar. Bij condens langs de binnenkant van de ramen is er sprake van een lek of spleetje in de constructie van het raam.


In dat geval is het aan te raden om je beglazing te vernieuwen. Is de beglazing nog geen tien jaar oud? Check dan zeker de garantievoorwaarden van het glas want op dit soort defecten krijg je van de fabrikant vaak extra lange garantie.


Wij achterhalen de oorzaak en geven advies over beslagen beglazing. Ook daar kan condens op staan. Vroeger had je prachtige stalen kozijnen met enkel glas. Het gaf een mooie en stoere look.


Heeft u van vocht tussen de ramen van uw dubbel glas , neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u over hoe te handelen en repareren de lekkage tegen een heel vriendelijk tarief. Vocht aan de binnenzijde op het raam onstaat bij een lage buitentemperatuur en hoge luchtvochtigheid in de ruimte. Dit is te voorkomen door de ruimte goed te ventileren, daarnaast is het verstandig om het.


Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dubbel glas te laten plaatsen. Tussen glasruiten van dubbel glas. Dit ontstaat door een lek in het glas en is vaak vooral zichtbaar in de winter. Dan is de temperatuur van de ruit laag, waardoor vocht condenseert tegen het koude oppervlak.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van condensvorming aan de binnenzijde van het glas , maar ook aan de buitenkant of zelfs in de spouw van het glas kan condens optreden. Schimmel is een vaak voorkomend probleem na verloop van tijd als er zich vaak condens op de ramen bevindt.


Als er niet of matig wordt geventileerd in een ruimte kan er dus gemakkelijk schimmelvorming ontstaan en schimmel is slecht voor de gezondheid. Ik heb in mijn woonkamer kozijnen met dubbel glas aan de voorkant. U hoeft in de meeste gevallen niet direct het hele raam te laten vervangen.


Bij dubbel glas mag je eigenlijk geen condens binnen hebben. Naast de hygrometer zou ik op zoek gaan naar een infraroodmeter om koudebruggen op te sporen. Er zit niks anders op dan de ruit te vervangen.


Als het probleem zich binnen de jaar na plaatsing of productie van het glas voordoet, dan kun je vaak een beroep doen op de garantie. Het vocht tussen de glasplaten van het dubbel glas is niet verwijderbaar. Lek dubbel glas repareren is tevens niet mogelijk.


De enige oplossing is om lek dubbel glas te vervangen met nieuw dubbel glas. U kunt hiervoor meerdere dubbel glas offertes aanvragen. Bij recent hoogrendements ( dubbel ) glas komt dit probleem nauwelijks nog voor, tenzij misschien aan de randen.


Die condens ontstaat vaak doordat tussen de twee glasplaten op de randen van het glas een niet geïsoleerde afstandhouder is gebruikt, die de kou van buiten naar binnen doorlaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts