woensdag 2 mei 2018

Nostalgische badkameraccessoires

Bestel Nu tegen Scherpe Prijzen! Zitbaden, Hoekbaden en meer! Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.

Grote collectie badkameraccessoires! Badkameraccessoires tegen lage prijzen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Antiek Stijl Webwinkel biedt nostalgische accessoires voor de badkamer. Heel handig als de badkamer wordt verbouwd of gewoon aan verandering toe is! Kleine veranderingen kunnen een groots effect hebben.


Een nieuwd badkamersetje, kapstokje of prullenbakje geeft al nieuwe, frisse uistraling. Decoratief, nostalgisch vormgegeven planchet met mooie, ronde vormen.

Dankzij het heldere veiligheidsglas, valt het glas bij een breuk in vele stukjes uiteen (en niet in grotere scherven). De bevestigingsplaatjes kunt u naar eigen wens verstellen, naar links en rechts. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Bovendien wordt uw zeepje na het douchen weer snel droog.


Een warme verlichting geeft veel sfeer en versterkt de authentieke uitstraling van de ruimte. Ook kun je kiezen voor een authentieke hanglamp in de badkamer, zoals een bijzondere kroonluchter. Zorg er in dit geval wel voor dat deze lamp goed bestendig is tegen vocht. Maak je badkamer helemaal af door nostalgische badkameraccessoires toe te voegen.


U heeft de keuze uit stijlvolle, nostalgische badkameraccessoires of juist strak en modern van geborsteld roestvrij staal. Soms eigenzinnig en vierkant, of juist rond en glimmend. En dat tegen de scherpste prijs in heel Nederland. Kijk in onze webshop voor ons assortiment aan topmerken. Bent u op zoek naar specifieke accessoires, of wilt u de badkamer een keer totaal opnieuw inrichten?


Maxaro is u graag van dienst met een. Nostalgische zeepbol Coton (katoen) zie omschrijving. Het gamma bestaat uit een hele reeks badkameraccessoires verkrijgbaar in zes afwerkingen: chroom, nikkel, geborstelde nikkel, gou gepolijste messing en verouderde messing. Groot badkameraccessoires assortiment.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bekijk ons gehele badkamer sanitair assortiment online. Onze badkameraccessoires zijn niet alleen praktische gebruiksvoorwerpen, maar hebben ook een nostalgische landelijke uitstraling. Ook zijn de badkameraccessoires leuk te combineren met bijvoorbeeld geurstenen, zeepjes of leuke beelden zoals engeltjes. Met badkameraccessoires zoals planken voor in de douche, een handdoekstang en tandenborstelhouders krijg je alles onder controle.


We hebben zelfs dozen en manden waarin je je kleine prullen kan organiseren, en tal van andere essentiële accessoires als weegschalen en toiletborstels. De nostalgische douchekraan of de nostalgische doucheset. De badkamer en toilet accessoires van deze drie topmerken staan gekend voor hun uitstekende kwaliteit en perfecte afwerking. Het is ook mogelijk om een nostalgisch ogende douchekraan of complete doucheset aan te schaffen voor in de badkamer. Deze douchekraan ziet er een beetje oud en antiek uit, maar werkt uiteraard net zo goed als de moderne douchekranen die je voor jouw badkamer aan kunt schaffen.


Diverse modellen, kleuren en stijlen. Kussens, geweven in de mooiste kleuren en motieven, gemaakt van prettig aanvoelende en stevige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts