maandag 3 juni 2019

Antifouling aanbrengen kosten

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Scopri i Trend di stagione di Kost su Zalando. Trova lo Stile perfetto per te! Een onderwaterschip dient periodiek te worden voorzien van antifouling , dit brengt uiteraard kosten met zich mee.


Kosten van antifouling varieren tussen de € 2- en € 8- per liter, afhankelijk van het soort- en merk antifouling. Indien je het onderwaterschip niet periodiek voorziet van een nieuwe. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om twee antifouling laten aan te laten brengen. Wanneer je een antifouling laag laat aanbrengen behoren deze problemen tot het verleden. Antifouling kunnen wij ook tijdens de bootstalling voor je aanbrengen.


Het aanbrengen van een antifouling beschermlaag is een hele klus. Het schoonspuiten, schuren, ontvetten en het daadwerkelijke aanbrengen van antifouling kan flink wat uren kosten. Wij werken met harde antifouling van het bekende merk International. Goede service, goed werk geleverd. Een goede opdrachtomschrijving is belangrijk en helpt: Omschrijving van de klus.


Wees helder en puntsgewijs. Maak duidelijk waar u precies een offerte voor wil hebben en waarvoor niet. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de antifouling door ons te laten aanbrengen als u wat ouder bent of er gewoon geen zin of tijd voor heeft.


Wij schuren de oude laag antifouling schoon en vetrij zodat de nieuwe laag antfouling een goede hechting kan krijgen. Daarnaast kan deze antifouling worden aangebracht op alle oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling kan je aanbrengen op je motor- of zeilboot, en heeft een schrobbaar oppervlak. Dit maakt het mogelijk om te polijsten, waardoor je een mooie gladde eindlaag krijgt.


Deze antifouling kan je aanbrengen tot maanden voor de tewaterlating. Uiteindelijk slijt de zachte antifouling weg. Harde antifouling is echter poreus, de in de antifouling aanwezige biociden lossen langzaam op en voorkomt op deze manier aangroei. Dunne film antifouling is een harde laag antifouling. Na het aanbrengen laat dit een dunne, harde en gladde film achter.


Het aantal lagen is afhankelijk van de soort die u gebruikt, wij adviseren dikke laag voor het gehele onderwaterschip, en een tweede laag voor de bovenste cm. Hierop kan de antifouling aangebracht worden. Bij dit systeem bestaat het onderhou bij normaal gebruik, uit maal per seizoen het onderwaterschip afspuiten en schoonmaken en een nieuwe laag antifouling aanbrengen. Aanbrengen Plak de waterlijn af. Roer de verf goed door, van boven naar onderen, omdat de zwaardere stoffen zich in de loop van de tijd onderin de pot verzamelen.


Vanwege de sterke oplosmiddelen in antifouling en onderwaterverf is het aan te raden om een verfroller te gebruiken die speciaal geschikt is voor het antifouling aanbrengen op de boot. Deze verfsoort scheidt gestaag biocide af. Door dit loogproces verliest de verflaag na verloop van tijd zijn beschermende werking. Aan het eind van het seizoen blijft er een poreuze, harde laag over. Werk en kosten Kijken we naar de werkzaamheden rond het aanbrengen van anti-fouling verf dan zal één ieder het er mee eens zijn dat dit een hele klus is.


Velen vinden dit een vervelende bezigheid maar het moet gebeuren. Gemiddeld kost het laten aanbrengen van anti-fouling verf door een professional al gauw € 1. Laat professionele antifouling aanbrengen om uw schip te beschermen. Welke antifouling heeft u nodig?


Een boot die behandeld is met antifouling heeft aanwijsbaar minder last van aangehechte micro organismen. Zelfs de volkeren van eeuwen terug zagen er al het belang van in, zij hadden voorlopers van de huidige antifouling. Als u antifouling wilt kopen moet u er rekening mee houden dat er verschillende soorten antifouling zijn. Een harde antifouling : Deze wordt vooral gebruikt onder trailerbare schepen.


Het nadeel van de harde variant is dat er steeds meer lagen aangebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts