donderdag 3 mei 2018

Robuuste klok

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. De unieke vormen en designs zorgen er voor dat alle blikken gelijk naar de wandklok getrokken worden.


Voor een ieder is er een unieke klok te verkrijgen, dus kijk gerust eens rond.

De populaire klokken van het moment zijn vooral de klokken met een zichtbaar uurwerk. Robuuste klok In de klok vind je rondraaiende tandwielen. Deze klok werkt op AA-Batterijen De diameter van deze klok is centimeter. Koop en verkoop robuuste klok eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Kies voor een klok die goed bij je interieur past, zodat de klok een waardevolle toevoeging aan je woning is. Deze variant kenmerkt zich door een stoere en robuuste uitstraling die tegenwoordig erg populair is. Dit is een echte robuuste wandklok van het Nederlandse woonmerk Clayre en Eef.


Op de wijzerplaat van deze grote-wandklok is een afbeelding van de wereldkaart aangebracht.

De opvallende klok is gemaakt van metaal en afgedekt met een glasplaat. De mooie- klok is ook geschikt om buiten in de veranda gebruikt te worden. Dit zijn de klokken waarop je waarschijnlijk hebt leren klokkijken en de uurwerken die voornamelijk te zien zijn in openbare instellingen (zoals de bekende stationsklok). Deze klokken onderscheiden zich door een uitstekende afleesbaarheid.


Dit soort klokken passen zeker ook aan de wand van een woonkamer of een andere ruimte in het huis. Onze industriële wandklokken laten zich kenmerken door een robuuste en stoere uitstraling waardoor ze perfect aansluiten op het industriële interieur. Met een industriële wandklok van Gewoonknus. Ben je op zoek naar een aparte en unieke klok ? Wat ook zeker uniek is zi.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bent u zoek naar een grote en robuuste klok ? Aan de achterkant zit een haak om de wandklok aan op te hangen. Gratis verzending binnen Nederland. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok.


De kleur is een mengelmoes van antiek brons en antiek goud. Een wandklok die industrieel oogt is gemaakt van staal en metaal, soms in combinatie met hout. Mooie materialen met een heel duidelijk karakter, waaraan je kan zien dat het model de tand des tijds zal doorstaan.


Een stoere en robuuste keuze in huis, die je mooi kunt combineren met andere industriële items.

Voelt st3vig aan en ziet er strak uit. In het echt minder goudkleurig dan op de foto. Eenvoudig in gebruik met alleen datum en tijd en desgewenst ook tekst of ook met dagtotaal en periode (week of maand) totalen. Of een klok van hout met inkepingen rondom die de missende cijfers aangeven.


Ook de tafelklok met houtlook en pendule bestaan in modernere uitvoeringen. In curiosa of antiekwinkels vind je vaak nog de klassiekere uitvoeringen, maar er zijn ook steeds meer eigentijdse varianten van dit soort klokken. Bekijk ons unieke assortiment klokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts