vrijdag 8 februari 2019

Stickers naam

Vrolijke Plak en StrijkLabels. Eigen Tekst en Superkwaliteit! Merk al je spullen met Stikets. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Zoek naar naam stickers op de nieuwe KensaQ.


Met de naamstickers van Goedgemerkt zorg je ervoor dat je alle spullen van jouw kindje(s) goed kunt merken, daardoor zullen ze niet meer verwisseld worden of kwijtraken.

Ik heb deze labels besteld voor ons dochtertje dat erg van friemelen met satijnen labels houdt. Toen ik dat aangaf bij de bestelling, heeft LabelCo er een zakje met. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd.


De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil. Voor iedere gelegenheid kunt u wel een reden verzinnen om een naamsticker te gebruiker. Bovendien kunt u ook een sticker met naam en afbeelding combineren waardoor het nog meer uitstraling geeft.


Kortom, naamstickers komen altijd van pas en zijn ideaal om een boodschap over te brengen.

Waarom naamstickers bestellen bij Muursticker4sale? Ook klanten vinden het prettiger communiceren met medewerkers waarvan ze de naam kennen. Deze zelfklevende, duurzame naamkaartjes zijn onmisbaar op een reünie, feest, buurtevenement en nog veel meer. Je kunt je logo, naam en titel uploaden op onze gebruiksvriendelijke pagina.


Bij Stickers en Plakletter kost standaard brievenbus verzending (binnen NL) €9 gratis vanaf €2-. Pakket verzending (Met track en trace) kost €95. Alle producten worden op aanvraag geproduceer verzending vindt plaats binnen werkdagen na ontvangst van betaling. Of je nu een boost aan je branding wilt geven met onze productetiketten of tijd wilt besparen met postetiketten, Vistaprint heeft de perfecte bedrukte sticker voor je. Ontwerp unieke stickers , stickers op rol, verzendlabels, adresstickers en meer met Vistaprint.


Verschillende afmetingen en vormen beschikbaar. Pro Bike Sticker biedt jou de mogelijkheid om je fiets of jouw sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam , vlag en kleur naar keuze! Wil je net als een echte pro je eigen naam op jouw bike of helm hebben staan? Vanaf nu kan jij met trots laten zien dat jij de eigenaar van jouw racefiets of mountainbike bent. Maak een Sticker persoonlijk met Naam of Tekst.


Start nu met personaliseren! Wat leuk dat je ons bezoekt! Onze stickers plakken overal op!


Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Wij vervaardigen persoonlijke fietsstickers met naam en vlag naar eigen keuze.

Wij leveren fietsstickers in twee maten, geschikt voor fietsframe en helm, maar ze kunnen in feite op alle mogelijke sportartikelen worden geplakt. Uw naam in het Fast- design en dit met digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Een eigen naam muursticker. We verkopen verschillende ontwerpen muurstickers en teksten waarin we de naam die u kiest verwerken.


Op deze manier krijgt u een wel heel unieke muurdecoratie en creërt u een geweldige babykamer of kinderkamer. Dit materiaal zorgt ervoor dat de decoratie sticker met naam gemakkelijk aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken.


Daarnaast bepaalt u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen. De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. Uw eigen ontwerp of ideeën behoren bij ons tot één van de mogelijkheden.


Hierbij kunt u onder andere denken aan het toevoegen van een naam of stal. U kunt dit doen door het bij de bestelling te vermelden dan maken wij vrijblijvend een aantal voorbeelden voor u. Door onze eenvoudige plakinstructies kunt u de stickers zelf aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts