donderdag 7 februari 2019

Randloze lijst

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. De reden hiervoor ligt in het feit dat wanneer u een afbeelding inlijst in een randloze fotolijst, de aandacht volledig wordt gericht op hetgeen u inlijst en niet op de lijst zelf.


Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips.

Randloze wissellijsten voor meerdere doeleinden. Deze lijsten zonder rand zijn eenvoudig, zodat de aandacht niet wordt afgeleid van uw mooie kunstwerken of belangrijke documenten. Als een lijst alleen maar kan afleiden van de foto is het een goed idee om voor een randloze wissellijst te kiezen. Deze lijsten zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de clipjes en veiliger dan conventionele lijsten dankzij het gebruik van hoogwaardig plexiglas.


Ook nieuw is ons assortiment zijn de randloze lijsten. Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen aan hun inlijstingen. Het glas van uw lijst is dunner, niet alleen is het plaatmateriaal aan de achterkant van een povere kwaliteit, het is ook niet helemaal haaks gezaagd. Heeft u een foto of een poster die extra aandacht nodig heeft, of houdt u niet van opvallende lijsten ?

Deze randloze wissellijsten zijn dan een echte uitkomst. Met de clipjes zijn deze makkelijk te verwisselen en door het gebruik van plexiglas zijn deze extra veilig. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


De randloze modellen zijn goed als wissellijsten gebruiken zeer gunstige van prijs. Alle Randloos Zonnebrillen vind je op beslist. Ons assortiment randloze lijsten biedt verschillende formaten. Ideaal om voor weinig geld uw foto of afbeelding de presentatie te geven dat het verdiend.


Doordat de lijst geen rand heeft. Een foto ingeraamd in een randloze lijst is vaak een stuk mooier. Om bestaande lijsten van glas en board te voorzien kunt u gebruik maken van randloze wissellijsten: een goedkope oplossing.


Ook bij glasbreuk een handige manier om glas na te bestellen voor een bestaande lijst. Deze wissellijst is een leuke toevoeging aan elk interieur. U kunt uw mooiste foto’s snel en eenvoudig inlijsten. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Alle mogelijke soorten lijsten : wissellijsten, kliklijsten, fotolijsten, baklijsten, randloze lijsten enzovoorts.

De MDF achterwand wordt aan het glas bevestigd met clips. Verkrijgbaar met helder glas en met antireflex glas. Het ophangen van de randloze lijst gaat makkelijk. Het belangrijkste is dat de glas optimaal wordt gesneden.


Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is. Aspiegel fotolijsten afwijkende maten schilderij ophangsysteem Aluminium kliklijsten schilderij met fotolijstjes materiaal voor fotolijsten zelf fotolijsten maken materiaal baklijsten schilderij lijst barok barokke lijst rail om landkaarten op te hangen passepartout met uitsnedes fotolijst systeem wissellijst. Op zoek naar een mooie omlijsting of lijst op maat gemaakt als foto lijsten en schilderij lijsten ? Vele modellen zijn mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts