donderdag 28 februari 2019

Sigma 9010 zijdeglans

Bekijk ons assortiment en Bestel! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Inhoudsmaat is 7milliliter. Dit product is ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren en andere houten delen. Ideaal voor kozijnen, deuren, kastjes en overig houtwerk.


Bestel makkelijk online en natuurlijk lekker voordelig via Verfgilde. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Sigma S2U Satin zijdeglans lakverf. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen.


Sigma 9010 zijdeglans

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen. Deze sterke alkyd zijdeglans aflak geeft je hout de juiste bescherming. Zijdeglans Alkyd aflak van Verfmenger. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging.


De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Alle benodigheden voor uw klus! Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend.


Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Vandaag besteld bij Verfpoint. Bovendien is verf bestellen bij verf.


Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Artikel van Volgende.


Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Het artikel is uitverkocht. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden.


Extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Deze lak is verwerkbaar van 5°C tot 30°C. Uitstekend geschikt om buiten een duurzame zijdeglans lakverf aan te brengen.


Sigma 9010 zijdeglans

Deze gemakkelijk te verwerken lakverf geeft een m. Lees de volledige productomschrijving. Dit is ideaal voor op trappen en deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts