donderdag 7 februari 2019

Duo plisse s700

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit.


Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie!

De duoplissé s7is een decoratieve totaaloplossing voor dakramen. Insectenwering en verduistering in één. Voorzien van zwart geplisseerd gaas en wit geplisseerd verduisteringsdoek. De profielen zijn uitgevoerd in geanodiseerd aluminium.


Bekijk alle kenmerken van de S7Duo -Plissé Dakraam. Met een Duo -Plissé S7hor van Bruynzeel kun je genieten van een perfecte nachtrust omdat de hor zowel verduisterd is, als insecten buiten houdt. Meest luxe duo -plissé van Bruynzeel.


Verduistering en insectenwering in één! Duo plissé van Raamstyling.

Een duo plissé is een gordijn dat je als een soort harmonica op en uit elkaar kunt schuiven. De stof is trapsgewijs gevouwen in smalle plooien en bestaat uit een dubbele laag stof. Bij een duo plissé zijn de optrekkoorden minder zichtbaar omdat ze tussen de twee lagen stof lopen.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw. Bekijk hier de S5Duo -Plissé Dakraam van Bruynzeel online. De Hamstra duo -plissé dakraamhor is een ideaal horsysteem voor zolders en ruimten met schuine daken aan de zonzijde. Het doek bestaat uit twee lagen: een insectengaas en een zonwerend doek. De aluminium geleiders zorgen voor een tocht- en windvrije geleiding.


Het systeem is speciaal geschikt voor dak- en tuimelramen. Luxe insect wering en verduistering in een van bruynzeel s7verkrijgbaar in breedte maten. Deze vliegenhor van plisse -gaas is ideaal voor dakramen en houdt u vliegende insecten buiten de deur zonder giftige sprays of bijtende chemicalien, terwijl frisse lucht wel wordt binnengelaten.


De raamhor is dankzij het PET-zonnescherm ook uitermate geschikt voor het blokkeren van zonlicht. De duo - plisse raamhor is gemaakt van een hoogwaardig. Hoogwaardig geplisseerd horrengaas en blinderingsdoek. De Duo Plissé is een Plissé ultra luxe. Hier is het zigzag profiel dubbel uitgevoerd zodat er een honingraat structuur ontstaat die een nog luxere uitstraling geeft en lichtinval nog beter controleert.


In de Duo stof lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De honingraatvorm geeft de stof een isolerende en daardoor energiebesparende werking. De plisséhor voor deuren s7is een in wit aluminium uitgevoerde plissédeur.

Geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Met het opbouwkader is de deur ook op het kozijn te plaatsen. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. Duoplissegordijnen hebben een dubbele stof.


Hierdoor worden ze ook wel honingraadplissé genoemd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts