vrijdag 15 februari 2019

Eettafel stoer

Eettafel stoer

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Eettafel stoer

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Eettafels online bestellen.


De eettafel is al lang niet meer slechts de plek waar we onze doordeweekse maaltijd eten. Aan deze tafel brengen we dus veel en belangrijke tijd door. Robuuste Tafels levert een breed scala unieke stoere tafels.


Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. ZWAARTAFELEN MAAKT STOERE HOUTEN TAFELS OP MAAT VOOR THUIS, KANTOOR EN HORECA! Wij maken echte houten tafels op maat met een unieke uitstraling, kwalitatief en tijdloos.


Oftewel: een massieve tafel voor het leven! Kies voor steigerhout als je je woon-inrichting stoer , robuust en hip wilt aankleden. Het gebruik van gebruikte steigerhouten planken geeft je product die typisch verweerde look.


Het blad van eettafel STOER wordt standaard behandeld met een matte blanke lak waarmee het hout zijn natuurlijke uitstraling behoud. Deze stoere eettafel gemaakt van oud gebinten wordt door ons voor u op maat gemaakt. Deze eiken tafel is gemaakt van eiken gebintenhout met de gaten van houten pennen er nog in. Deze zijn gestopt met hout met hier en daar een nog droogscheurtje in het blad.


Cees Mooi Stoer Wonen gebruikt geen cookies voor het verzamelen van persoonsgebonden gegevens. Onze site gebruikt cookies o. Stoere en robuuste eiken eettafels op maat, geheel naar eigen wens samen te stellen. Uw eettafel op maat, gegarandeerd uniek en van topkwaliteit!


Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils. Zoek naar eet tafel op de nieuwe KensaQ. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Industriële eettafels zie je steeds vaker in diverse interieurs. Niet zo gek, want de industriële woonstijl is stoer en stijlvol door de minimalistische vormgeving en het gebruik van ruwe materialen.


Eettafel stoer

Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres. De kleur doet veel met een houten tafelblad. Hoe donkerder het houten tafelbla hoe stoerder de robuuste eettafel zal ogen.


Met het roken van het hout kunnen we sturen in de kleur van het tafelblad. Hoe langer het hout in de rookkamer is geweest, hoe donkerder het zal zijn. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Want het is natuurlijk ook belangrijk dat de stoelen matchen met de eettafel ! Welk materiaal kies ik voor mijn eetstoelen? Uiteraard is de keuze van het materiaal van belang.


Eettafel stoer

Liefhebbers van een industriële woonstijl kiezen voornamelijk voor eetkamerstoelen met een leren zitting in bruin, grijs of zwart gecombineerd met een stoer stalen onderstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts