donderdag 28 februari 2019

Fontein 30 x 18

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Fonteinkranen nu online vergelijken.

Nu keuze uit ruim 7fonteinkranen. In een handomdraai bij u geleverd. Doordat de fontein geen kraangat heeft, moet deze ingebouwd worden in de muur. Niet alleen bijzonder mooi, maar ook klein.


Een fontein is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Saniweb begrijpt dat je je stijl het liefst overal in huis doorvoert om een mooi geheel te creëren. Het toilet en zelfs het fonteintje horen hier uiteraard ook bij.


Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod maakt het mogelijk om voor iedere woning een passend exemplaar te vinden.

Zo kan het eenvoudiger en met minder risico aan de muur gemonteerd worden omdat er meer ruimte is. Heb je een lastig hoekje in jouw toiletruimte? Plieger Mini fonteinset compleet 30x18cm wit kopen? Ook daar hebben wij de geschikte fontein voor. Want naast rechthoek en ron kan je bij HORNBACH ook een hoekfontein kopen.


Een wc- fonteintje is niet alleen een must, maar geeft de uitstraling van het toilet net dat beetje meer. Bij GAMMA kan je losse fonteinen kopen, maar ook een fonteinset valt binnen ons aanbod. Bekijk op deze pagina alles omtrent de fonteinen van GAMMA. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Deze fontein is gemakkelijk schoon te houden en door zijn afmeting is hij in bijna iedere toiletruimte te plaatsen. Door zijn keramische afwerking is deze fontein gemakkelijk schoon te houden en door zijn afmeting is hij in bijna iedere toiletruimte te plaatsen.


U kunt deze losse fontein helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Deze Mini-Rhea fontein van Wiesbaden is gemaakt van keramiek en heeft een rechthoekige vorm. Het kraangat zit rechts en de fontein zelf is 3bij 1bij mm. De mat witte fontein heeft een tijdloos uiterlijk.


De Wiesbaden Rhea XXS fontein rechts.

Deze witte Rhea XXS fontein van Wiesbaden is gemaakt van keramiek en heeft geen kraangat. Zonder bevestigingsmateriaal, deze is los bij te bestellen. De Basalt fonteinset Aiko wordt compleet geleverd met een kraan en sifon.


Hierdoor heeft u genoeg ruimte om gemakkelijk uw handen te wassen, maar is dit fontein tegelijkertijd ook zeer ruimtebesparend te noemen. Aangezien toiletruimtes vaak niet zo groot zijn, is een fontein dan de beste oplossing. Een toiletfontein is een kleine toiletwastafel voor in de toiletruimte waar je je handen in kunt wassen.


Er zijn veel soorten en maten fonteinen. Welke fontein je kiest, is natuurlijk afhankelijk van de stijl die je mooi vindt, maar ook de ruimte is belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts