vrijdag 8 februari 2019

Romantische slaapkamer verlichting

Bestel Slaapkamerverlichting va €4. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Romantische Slaapkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Goedkope Slaapkamer Lampen op beslist. Of het nu gaat om slaapkamerlampen of om woonkamerlampen: met de unieke armaturen van Straluma heeft u altijd genoeg keus.


Net als bij landelijke verlichting zijn lampenkappen een aanrader voor romantische lampen. Een goed romantisch slaapkamer idee is om naast de ‘grote’ verlichting ook wat zachte en romantische verlichting te installeren. Kaarsen zijn natuurlijk het toppunt van romantiek, maar ze zijn ook brandgevaarlijk.


Romantische slaapkamer verlichting

Zachte, gedimde verlichting van bijvoorbeeld nachtlampjes of gerichte spotjes kan ook heel romantisch zijn. Het ontwerpen van je eigen slaapkamer is werkelijk enig om te doen. Je wordt een verslaafde blogger, die alles wat maar eventueel op die olek zou kunnen.


Kies tenminste zacht en romantische lamp voor in je slaapkamer als sfeerverlichting. Daarnaast kun je ook functionele verlichting toevoegen aan de slaapkamer. MakeOver TIP: Nachtlampjes zijn praktisch maar ook heel sfeervol. Het zorgt voor bescheiden licht, wat er voor zorgt dat het warm en knus oogt. Tip 1: gebruik een dimmer op de slaapkamer verlichting.


Romantische slaapkamer verlichting

Door een dimmer op de plafondlamp slaapkamer te installeren, kun je zelf bepalen hoe licht of hoe donker het moet worden in de ruimte. Wil je een romantische sfeer creëren met romantische verlichting in de slaapkamer , dan zet je de plafondlamp slaapkamer wat lager met de dimmer. Wij hebben tips voor een romantische slaapkamer voor je! Zo maak je van je saaie slaapkamer een romantisch paradijsje. De slaapkamer is de ultieme plek om heerlijk te ontspannen na een drukke dag.


Het liefste natuurlijk samen met je partner. Hoe zorg je er voor dat je ultiem kan genieten van een romantisch moment? Onder andere door een fijne. De ivoorkleurige verlichting aan beide zijden van het bed (niet meer dan watt!) is een absolute sfeermaker.


Voor een nóg romantischer effect vervang je de witte verlichting door zachtroze gekleurde lampen. Met een slaapkamer lamp op het nachtkastje zorg je voor sfeervolle verlichting naast je bed. Overdag zal er veel daglicht je slaapkamer binnen vallen maar ‘s avonds wil je het graag gezellig maken met knusse lampjes en kaarsen. Verlichting is een belangrijk aspect in een romantische inrichting. Kleine staande lampen voor op je nachtkastje verlichten het bed op een romantische manier.


Duizenden lampen op voorraad. Een ander belangrijk element van een romantische slaapkamer is de juiste verlichting. Die kan je slaapkamer maken of breken.


Romantische slaapkamer verlichting

Een felle tl-buis bijvoorbeeld zal niet je diepste romantische gevoelens oproepen. Zo wordt je slaapkamer een aantrekkelijke plek om tijd in door te brengen! Tip 3: Zorg voor gezellige verlichting. Dimbare verlichting of gerichte spotjes kunnen heel romantisch zijn, maar een lichtsnoer geeft helemaal een romantische sfeer!


Het lijkt me duidelijk dat TL-buizen not done zijn. Dimmers daarentegen kunnen erg sexy zijn. Gebruik sowieso meerdere spots of dimbare inbouwspots i. Maar voor een echte zolder make over met sfeer kies je voor filigrain lampen! Sfeerverlichting op de zolder slaapkamer.


Romantische slaapkamer verlichting

Zorg voor voldoende frisse lucht in de slaapkamer zodat je beter slaapt. De lamp aan het plafond is functioneel maar mag ook mooi zijn, kies voor een model wat gezien mag worden. Een mooie hanglamp wordt de erecatcher van de slaapkamer.


De verlichting van jouw dromen. Hoewel het in een slaapkamer vooral donker moet zijn, is de verlichting in de slaapkamer ook heel belangrijk. En je wilt natuurlijk niet nog eens het bed uit om het licht te doven. Ideeën verlichting voor binnen en buiten.


Wanneer je vervolgens de stijl van de verlichting gaat kiezen, klik dan door de vele inspiratie pagina’s voor de nodige verlichting ideeën. Ontdek verlichting met trendy producten die variëren van staande lampen met een mix aan materialen, tot moderne kroonluchters voor een stoer karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts