dinsdag 19 februari 2019

Interieur maatwerk

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw.


Wij bewerken de juiste materialen, de juiste vormgeving maar kijken ook nauwkeurig naar de juiste ergonomie om voor u een uniek product te maken. Hierdoor wordt het interieur origineel en persoonlijk. Voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.


Door middel van maatwerk meubels in je interieur kunnen we volledig voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Een maatwerk meubel is namelijk geheel naar eigen wensen in te delen en we kunnen verschillende functies erin verwerken. Vervaardigt hoogwaardige interieurs en realiseert complete inrichtingen voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Het bedrijf levert authentiek maatwerk naar de specifieke wensen van hun opdrachtgevers, die tevens gegarandeerd zijn van een goede nazorg. Doormiddel van een schets, afbeelding of uitleg kunnen meubels volledig naar uw wens gemaakt worden.


Interieur maatwerk

Weet u nog niet precies hoe u een meubel wilt hebben maar heeft u wel. Ons bedrijf heeft een zeer grote keus aan producten van hoge kwaliteit, variërend van eenvoudig tot exclusief design. IMS is een toonaangevend bedrijf op het gebied van interieurs op maat. Bauwens is een familiebedrijf met jaar ervaring in keukens, badkamers, maatwerk en interieur.


In het realiseren van maatwerk gaan we voor een persoonlijke en flexibele aanpak. Uw persoonlijke voorkeuren worden meegenomen en samen zoeken we oplossingen op maat van uw wensen. Voor iedere inrichting een unieke oplossing! Wij adviseren, ontwerpen, (re) stylen en produceren de gewenste sfeer en inrichting voor uw kinderopvang. D Interieur in de Rue Jules Vantieghem in Estaimpuis realiseert projecten op maat in samenwerking met uw interieurarchitect.


Bent u op zoek naar een strakke design badkamer, een klassieke keuken, een hedendaagse kastenwan al uw interieur op maat wensen kunnen wij voor u realiseren. Wil je graag afwijkende maten of een andere afwerking van het roestvrijstaal? Maatwerk is onze specialiteit! Het maakt je woning persoonlijk, want een maatwerk interieur is geheel volgens jouw wensen vervaardigd. Een maatwerk interieur van hout, natuursteen of een combinatie van materialen is een duidelijke toevoeging aan je interieur.


VSB Wellness verzorgt maatwerk -interieuroplossingen van a tot z zoals de complete inrichting van badkamers, wellnessruimten voor professioneel of particulier maar evenzeer van zakelijke, recreatieve bedrijfsruimten en winkelruimten. Ben jij op zoek naar op maat gemaakte interieurs ? Meijerinks Interieurs is dé maatwerk specialist uit Hengelo Overijssel. Er is een scala aan mogelijkheden voor het creëren van uw perfecte bijkeuken. Zie hier een aantal verschillende voorbeelden. Je kunt duidelijk zien dat het interieur maat- en handwerk is.


Interieur maatwerk

Cath Sanders, DINMAR fashion store Amsterdam Bekijk meer projecten van tafel tot complete. Abbring verzorgt maatwerk voor uw interieur. Ecker Interieur produceert exclusieve maatwerk interieurs en keukens toegespitst op uw specifieke wensen. Allemaal topklasse en gemaakt in onze eigen werkplaats door ervaren meubelmakers.


Uw interieur is ons vakmanschap. Uw woonwensen zijn onze leidraad van het ontwerp tot en met de realisatie. Joro is een interieurbouwbedrijf gevestigd in Purmerend. Wij maken meubels en interieurs op maat voor zowel architecten en particulieren als voor ondernemers. Een projectinterieur, maatwerk meubelen voor in uw woonhuis of een bedrijfsmeubel, van balie tot aan archiefkast.


Alles wordt door ons gemaakt, volgens de wensen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts