woensdag 27 februari 2019

Verbouwingsadvies

Verbouwingsadvies

Een verbouwingsadvies inclusief een 3D ontwerp kan ook van pas komen bij het verkopen van een woning. Mocht je een woning hebben die niet zo ruim is, gerenoveerd moet worden of niet ruimtelijk oogt, dan kan een 3D ontwerp potentiële kopers overtuigen. Om u hiervoor te behoeden, bieden wij u onze kennis en ervaring aan in de vorm van verbouwingsadvies.


Verbouwingsadvies

Doordat onze makelaars dagelijks met woningen bezig zijn, weten zij goed welke mogelijkheden er zijn. Er is vaak meer mogelijk dan u vooraf zou denken! Wij kennen veel belangrijke partijen die betrokken (kunnen) zijn bij een verbouwing. Bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW.


Het intake-gesprek (1e gesprek) is gratis als het een opdracht wordt. Volgt er geen opdracht uit het intake-gesprek, dan. U wilt graag meer ruimte in uw woning door een aanbouw te plaatsen of u wilt de keuken bij de woonkamer betrekken.


Verbouwingsadvies : Muur doorbreken. Weet u niet zeker weet of de muur die u wilt doorbreken dragend is? Samen met u bespreken we waar de ruimte aan moet voldoen en welk budget u hiervoor ter beschikking heeft. Op basis hiervan maken we een verbouwingsadvies dat voldoet aan al uw wensen. Past uw keuken niet meer bij de rest van uw inrichting?


Ook is het mogelijk dat een architect een ontwerp voor uw verbouwing maakt. Wij geven u een gedegen verbouwingsadvies. Naast verbouwingsadvies geven wij ook advies over daken, kruipruimtes etc. Kortom, voor elke bouwkundige vraag hebben wij een oplossing.


U wilt thuis werken of heeft meer slaapkamers nodig of uw woning voldoet niet aan uw leefomstandigheden, er komen veel vragen bij, constructie, indeling, kosten. Bouw- en verbouwingsadvies van ITZ-Architecten We hebben ervaring met nieuwbouw en verbouw in zeer uiteenlopende projecten. Thuis, vanuit je luie stoel. Wanneer is een verbouwingsadvies nodig? U heeft de knoop doorgehakt: u gaat verbouwen.


Maar waar moet u bouwtechnisch rekening mee houden? Hoe beoordeelt u offertes en hoe kiest u de juiste aannemer? Als u wilt, kijken we met u mee, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wat velen zien als de stressvolste tijd van hun leven is het voor mij de ultieme uitdaging.


Verbouwingsadvies

Zorgeloos bouwen of verbouwen? ARODAN Bouwcoördinatie is uw partner in West- en Oost-Vlaanderen voor werfopvolging, bouwcoördintie en projectmanagement. Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij Bouwcenter HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar. Bij Living Design krijg je altijd een eerlijke, duidelijke prijs.


De kosten worden doormiddel van onderstaande pakketten van tevoren vastgesteld. Welkom op de website van JDL Bouwkundige Keuring. Wij keuren uw huis voor hypotheek, verbouwingsadvies , opleveringskeuring en begeleiden verbouwingen. Op onze site kunt u meer lezen over hoe wij werken maar in het grijze vak hieronder kunt u ook direct een afspraak maken. Advies Ook op het gebied van advies en begeleiding zijn wij actief.


Van een enkel kleuradvies tot een presentatie en de eventuele begeleiding van de verbouwing. Elke verbouwing, hoe klein misschien ook, luistert nauw. Uw ideeën moeten praktisch realiseerbaar zijn en moeten passen bij het karakter van uw nieuwe huis.


Wij hebben voor u een goede architect en aannemer geselecteerd die graag bereid zijn om kosteloos een eerste advies te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts