donderdag 14 februari 2019

Inspiratie verlichting woonkamer

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige verlichting woonkamer op beslist. Nu gratis thuisbezorgd bij Home24!


Inspiratie verlichting woonkamer

Op deze manier doe je inspiratie op voor jouw eigen woonkamer ! Een hanglamp in de woonkamer. Hanglampen zijn de meest gebruikte type lampen in een woonkamer. Ze worden boven tafels gehangen, boven een zithoek, in een hoekje als decoratieve verlichting of boven een werkplek in de woonkamer. In de woonkamer heb je dus enerzijds praktische verlichting nodig, maar wil je ook gezelligheid kunnen binnenhalen. Die creëer je door basisverlichting aan te vullen met sfeerverlichting.


De zoektocht naar de perfecte lamp valt niet mee. Maar het resultaat mag er zijn: Gezellig, wanneer je huis sfeervol verlicht is. Een goed lichtplan is daarom onmisbaar.


Bekijk een lamp als lichtbron én als stylingobject: Een mooie lamp is de blikvanger van je interieur. En maak gebruik van hang-, vloer- en. Door verschillende verlichtingstypes met elkaar te combineren kunt u de perfecte woonkamerverlichting samenstellen. Verlichting speelt een belangrijke rol in een woonkamer. Maar hoe zorg je voor de perfecte woonkamer in jouw woonstijl?


Bekijk allerlei soorten woonkamer ideeën, kies de stijl die bij je past en droom weg bij jouw droomwoonkamer. De woonkamer is één van de belangrijkste woonruimten in je huis. Het is dan ook een ruimte die veel aandacht verdient qua styling en inrichting.


Vind woonkamer inspiratie voor grote en kleine ruimtes, tot ronde en driehoekige kamers. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Woonkamer inrichten: van modern tot traditioneel. Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Om dit alles vlot te laten verlopen, is het belangrijk om goed na te denken over de indeling, de gebruikte kleuren en verlichting. Denk goed na over de manier waarop je de woonkamer gaat gebruiken en wat voor soort licht daar het beste bij past. In al deze woonkamers is namelijk alleen maar led- verlichting gebruikt.


Inspiratie verlichting woonkamer

Zo is de verlichting in je woonkamer ook nog eens heel milieubewust. Duizenden lampen op voorraad. Je brengt er waarschijnlijk veel tijd door en wanneer je gasten ontvangt zul je je vaak met hen in de woonkamer bevinden. Je wilt immers de verlichting goed verdelen over jouw woonkamer en indelen in verschillende functionaliteiten voor de optimale lichtsituatie. Lezen, TV kijken, eten, ontspannen en nog veel meer: van alle kamers in huis heeft de woonkamer de meeste functies en dus ook meeste lichteisen.


Om te bewijzen dat een mooi verlichte woonkamer niet duur hoeft te zijn hebben we in elke woonstijl de woonkamer van verlichting voorzien met een budget van EUR 30- Lees er meer over in onze verlichtingstip: sfeervolle verlichting voor elk budget. Wil je meer inspiratie of nog meer tips? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw woonkamer.


Op deze pagina vindt u tips en inspiratie over het (sfeervol) verlichten van uw woonkamer. Ons brede assortiment LED binnenverlichting bestaat onder andere uit LED spots, inbouwspots, opbouwspots en LED lampen in verschillende fittingen. Keuze genoeg, maar wat past. LED- verlichting is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Waar dit vroeger een nieuwe, onbekende verlichtingsbron was, is LED ondertussen uitgegroeid tot het meest populaire verlichtingstype.


Je mag uiteraard nog steeds halogeenspots of spaarlampen in je woonkamer gebruiken. Je woonkamer is hét centrale punt in huis, richt hem daarom helemaal in naar eigen smaak! Voor een lees- of werkplek is directe verlichting heel handig terwijl in een sfeervolle ruimte indirecte verlichting meer geschikt is. Een overzicht van de verschillende soorten verlichting en waar deze het meest geschikt voor zijn.


Inspiratie verlichting woonkamer

Een plafondlamp zorgt voor algemene en indirecte verlichting in je woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts