woensdag 13 februari 2019

Looox spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. De One Stop Webshop voor Sanitair. Geen zorgen, dagen retourrecht. LoooX is stoer, robuust en een tikkeltje verrassend.


Looox spiegel op Vergelijk. Met onze mooie badkamercollectie creëren we een woonkamergevoel in de badkamer. Zo maken we prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Welcome to the LoooX Bathroom Experience! Admire our luxurious bathroom collection and let us inspire you with our options.


Welkom bij de LoooX Bathroom Experience! Bewonder onze luxe badkamercollectie en laat je inspireren door de mogelijkheden. Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer.


LoooX beschikt over een ruim assortiment aan badkamerspiegels inclusief sfeervolle verlichting en spiegelverwarming. Haal vandaag nog die spiegels in huis. Toevoegen aan vergelijking. Een spiegel in de badkamer is niet alleen heel handig.


Met de ruime keuzes in formaten, verlichting, verwarming en zelfs gekleurd licht, is een spiegel ook echt een stijlelement in je badkamer. Dit zijn echter geen alledaagse spiegels zoals je gewend bent. De spiegels zijn strak en innovatief en kenmerken zich door technische snufjes zoals een geïntegreerde verwarming waardoor je voorgoed afrekent met een beslagen spiegel na het douchen of badderen en de keuze voor (geïntegreerde) verlichting. Wil je ook graag een spiegel met verlichting? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben hier alle spiegels met verlichting voor je samengebracht.


Van een LoooX spiegel met LED-verlichting en verwarming tot een Sub spiegel met LED-verlichting. Wat je ook zoekt, we gaan samen met jou op zoek naar je gewenste spiegel met verlichting! Met spiegels in verschillende stijlen en maten is er voor iedereen wel een passende spiegel te vinden. Veel van de badkamerspiegels uit de LoooX collectie zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. LoooX Mirror spiegel met verlichting assortiment.


Elk merk heeft veelal verschillende series die op elkaar zijn afgestemd. Spiegel met verlichting bijvoorbeeld. Wilt u dus eenheid in de badkamer, probeer zoveel mogelijk van dezelfde serie te combineren.


Nagenoeg alle vormen zijn mogelijk: ron vierkant of rechthoekig. Ook maatwerk behoort tot de opties. De spiegels zijn voorzien van ledverlichting: geïntegreerd boven onder, aan de zijkant of losse verlichting bovenop. Kies wat je prettig vindt om jezelf goed in de spiegel te bekijken.


De zwarte kleur geeft de badkamer een stoere uitstraling. De ronde versie is leverbaar in de maten Ø6 7 en 1cm. De spiegel is gemaakt van zwart gecoat aluminium waar de spiegel weer boven op zit.


U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts