maandag 11 februari 2019

Database structuur

Database structuur

SQL Server updaten naar een hogere versie? Meer weten over de upgrade mogelijkheden? Een goed ontworpen database geeft gebruikers toegang tot essentiële informatie. Door de principes op deze pagina te volgen, kunt u een goed werkende en toekomstbestendige database ontwerpen. We bespreken hoe u het fundament van uw database kunt uittekenen en hoe u dat eerste ontwerp vervolgens kunt verfijnen voor optimale resultaten.


Database structuur

Gegevens gemodelleerd volgens het hiërarchische model, worden geïmplementeerd in een hiërarchische database. Hoewel het hiërarchische model als structureringswijze van databases achterhaald is door (vooral) het relationele model, is het in feite dé modelleringswijze voor het structuren van elektronisch uitwisselbare bedrijfsinformatie. Het opstellen van een verantwoorde manier om gegevens structureren is een vak op zich, het gaat in een database meer om de structuur die in bijvoorbeeld een adressenbestand niet voorkomt. De relatie geadresseerde met adres wordt gemakshalve niet gezien. Meerdere geadresseerden per adres of meerdere adressen voor een geadresseerde?


Even een vraag aan alle mensen die hier betrekking tot hebben, hoe zetten jullie meestal een database structuur op? Database structuur : triggers testen. Controleer of de vereiste codeerconventies zijn gevolgd tijdens het programmeren van de database triggers.


Stel vast of de trigger de data op de juiste manier heeft geupdate. Relationele databases : structuur. De database bevat, gestructureerd in de vorm van tabellen, de gegevens die voor. Vind de beste selectie database structuur fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit database structuur voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het doel van de database bepalen.


Pas de tabellen zo nodig aan. Het is aan te raden het doel van de database op papier te noteren. Noteer hierbij het doel, de manier waarop u de database verwacht te gebruiken en wie deze gaat gebruiken.


Database structuur

Voordat je begint met het opbouwen van jouw MySQL- database moet je dus nadenken over de structuur. Welke gegevens sla ik waar op, en hoe? Dit is het begin van “normaliseren“. Gegevens zoals voor- en achternaam, adres en telefoonnummer worden opgeslagen in afzonderlijke tabellen. Zoiets als in bijgaande afbeelding.


Elke database bestaat uit een structuur van de gegevens en de gegevens zelf houden. Een databank kan bestaan zonder data, maar een structuur wordt helemaal leeg, twiddling haar duim en wachten op gegevens die worden opgeslagen in het. Gegevens in een database is opgeslagen in één of meer tabellen. OpenOffice Base maakt gebruik van een HSQL relational database engine voor databases die door één gebruiker worden beheerd.


OpenOffice Base ondersteunt de multi-user database engines MySQL, Adabas MS Access and PostgreSQL, daarnaast maakt de ondersteuning van JDBC en ODBC het mogelijk om verbinding te maken met bijna iedere database. Sorry als ik nogal beginners vragen stel. NMe, ik begrijp uw verhaal over een raamwerk niet.


Meer informatie over de structuur van een Access- database. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ database ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Het gaat hier om een vriendenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts