woensdag 13 maart 2019

Blusdeken hema

Grootste aanbod kampeerartikelen. De grootste collectie blusdekens! Blusdekens tegen de laagste prijzen. Hema blusdeken (dit product is in Nederland uit het assortiment) De blusdeken van de Hema SB-is geschikt voor kledingbranden, brand in de prullenbak en een vlam in de pan brand. Let op: deze Gamma blusdeken is beslist NIET geschikt voor olie en vetbranden, zoals frituurvetten en of oliën.


Ajax blusdeken 1x 1CM Met behulp van de Ajax blusdeken kunt u een beginnende brand in een vroeg stadium doven. Een in brand staande prullenbak, kleding en braadpan kunt u met een branddeken afdekken waardoor er geen zuurstof meer bij de brandhaard komt. Een blusdeken kunt u ook gebruiken voor het veilig afdekken van een in brand staand. Veel blusdekens zijn levensgevaarlijk.


De meeste blusdekens die in ons land worden verkocht, werken helemaal niet. Een flink deel ervan vat zelfs vlam als ze in aanraking komt met vuur, blijkt uit onderzoek van de Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De brandweer adviseert eigenaren geen blusdekens meer te gebruiken. Als mensen een blusdeken kopen om hun huis brandveiliger te maken, willen we wel dat zij een degelijk product hebben.


Hij noemt het onverantwoord dat er blusdekens worden verkocht die niet geschikt zijn voor het doven van een vlam in de pan. Eind december bleek uit onderzoek van de Nieuwe Voedsel- en Warenautoriteit dat de meeste blusdekens echter niet goed werken. Sterker nog, vier van twaalf dekens vlogen tijdens de steekproef zelf in de brand. Let op: blusdekens zijn niet geschikt voor frituurbranden.


Dit is de Europese norm waaraan een blusdeken dient te voldoen. Betaal met ideal, Mister cash, paypal, via overboeking of op factuur. Bekend om onze goede service.


Met een blusdeken kan je een beginnende brand in een vroeg stadium doven. De beste blusdeken en branddeken bestel je voordelig in onze webwinkel. Het doek bestaat uit een geweven glasvezel, een materiaal dat zeer slecht brandt.


Doordat de deken de zuurstof van de vuurhaard ontneemt, dooft het vuur. Deze blusdeken is ideaal voor het doven van kleine branden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Deze Europese norm bevat eisen waaraan de blusdeken dient te voldoen. De deken heeft opgenaaide insteekzakken voor betere grip.


Door de branddeken over de pan te leggen, of rond de persoon te wikkelen kan er géén zuurstof meer bij de brand komen waardoor deze dooft. Bijkomend voordeel is dat het vuur wordt geïsoleerd en niet meer kan uitbreiden naar de omgeving. Wij adviseren een vet- of oliebrand niet met een blusdeken te blussen. Neem nooit een risico en stel persoonlijke veiligheid ALTIJD voorop!


Wanneer u een blusdeken in huis heeft adviseren wij deze te gebruiken voor het doven van kleine branden. Bij vlam in de pan of bij een olie of vet-brand doet u het volgende: 1. Laat een pan nooit onbeheerd. De blusdeken wordt bij de hoeken vastgepakt, en gedeeltelijk om de eigen handen gewikkel zodat het vuur dat bestreden wordt de handen niet kan verwonden.


Bij het gebruik van een blusdeken om een vloeistofbrand te blussen is het zaak dat de deken minimaal een half uur blijft liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts