maandag 11 maart 2019

Luxaflex duette verduisterend

Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Alle jaloezieën vind je op beslist. Dit maakt de Duette Shades van Luxaflex de perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.


Wij zullen met je samenwerken om de beste combinatie van stoffen, mate van doorzichtigheid en bedieningsmogelijkheden te selecteren.

Om u te helpen bij het meten staan er per duette uitgebreide meetinstructies online. De Dupli Shades worden gemaakt van verduisterende stof wat ervoor zorgt dat het meeste daglicht geblokkeerd wordt. U heeft bij de Dupli Shades een aantal mogelijkheden om deze naar wens aan te passen.


Ideale combinatie verduisterende raambekleding: Als je voor verduisterende raambekleding kiest, betekent dat niet dat je kamer altijd heel donker (met de verduisterende raambekleding gesloten) of altijd heel licht (met de verduisterende raambekleding geopend) hoeft te zijn. Er zijn tal van stijlvolle manieren om uw kamer te verduisteren , van stoffen tot aan zwaardere bekledingen. Duette verduisterend of lichtdoorlatend bestellen? De verschillende stoffen bieden elk weer een eigen, unieke uitstraling.


Doordat de lichtkieren erg klein zijn, kunt u genieten van een optimale nachtrust.

De prijsklassen lopen van E, de voordeligste soort tot prijsklasse de prijzigste. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Luxaflex Rolgordijnen van topkwaliteit - geschikt voor elke kamer of situatie.


Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige stoffen, in vele kleuren en texturen en bieden daarbij extra opties om uw Luxaflex rolgordijn geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Met DUETTE gordijnen heb je de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen. Want je hebt naast semi-transparante of verduisterende DUETTE gordijnen ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top down bottom up variant. Duette gordijnen zijn al beschikbaar voor 12euro. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van het gordijn, de gekozen stoffen en de bediening van het gordijn.


Een DUETTE gordijn verduisterend bestaat uit twee lagen stof met een honingraatstructuur. De verduisterende DUETTE gordijnen zijn 1 verduisterend , zijn geluiddempend en hebben een isolerende werking. Met de functie top down bottom up bepaalt u helemaal zelf de privacy en de lichtinval. Dit is vooral handig als u overdag wel daglicht door de plisse of duette wilt zien, maar het ’s nachts graag verduisterd wilt hebben.


Koop uw verduisterende jaloezieën online! Jaloezieën van alle merken op beslist. Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing.


Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Door de toepassing van speciale clips, welke tussen rubber en glas worden geschoven.

U kunt kiezen uit drie transparantieniveaus: ‘Doorschijnend’ , ‘Lichtdoorlatend’, en ‘ Verduisterend ’ om te zorgen voor de gewenste lichtinval en mate van privacy, in ontwerpen die zowel voor kleine als voor grote ramen geschikt zijn. Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen. De collectie plissé gordijnen biedt dan meer mogelijkheden. Zoek je juist voor je slaapkamer een verduisterende raamdecoratie kijk dan in de duette collectie.


Deze stoffen zijn leverbaar met een speciale verduisterende laag waardoor er geen licht door de stof heen komt. Naast het type stof kijk je natuurlijk vooral naar de kleur, wat past bij. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Luxaflex Duette Shades series is unrivalled when it comes to elegant window coverings, keeping your home warm in winter and cool in summer.


Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts