maandag 18 maart 2019

Umbra zonwering

Bekijk de nieuwe collectie van Umbra online bij de Bijenkorf. Geef je thuis een persoonlijke tint met Umbra. Bestel eenvoudig in vertrouwd online bij Tuindirect! Kies uit 2producten vanaf € 100.


Uitgebreid Umbra assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis! Zonnestralen blokkeren en toch genieten van het uitzicht? Zonwering zorgt ervoor dat zonlicht en warmte tegengehouden worden.


Het voordeel van buitenzonwering is dat de zonwering de warmte van de zonnestralen al blokkeert voordat deze uw raam bereiken, waardoor de kamer niet wordt opgewarmd. De Umbra zonwering is per mm te bestellen. Van een minimale breedte van 20m tot maximaal 4m.


De uitval is maximaal tot 4m te bestellen. Heeft u een speciale situatie, neem dan contact met ons op. Pergola zonwering Umbra De pergola zonwering Umbra zorgt voor comfort op uw terras. De moderne zonwering met strak doek kan eenvoudig geïntegreerd worden in een houten of aluminium pergola.


Schuif de zonwering uit en geniet van de schaduw, het comfort en de moeiteloze luxe. Umbra past in elk willekeurig frame en is heel mooi te combineren met een aluminium pergola. In tegenstelling tot de Solem zonwering dat als een harmonicadoek in sierlijke boogjes hangt, is de Umbra zonwering een strak doek, die uitstekend in een moderne tuin past.


Bij het Umbra -systeem loopt het doek door geleiders. Een zonwering met zonnepanelen levert dubbel voordeel op. Naast een fraaie luifel wekt u ook nog eens gratis energie op. Met de Umbra zonwering stelt u eenvoudig zelf uw luifel samen.


Er zijn standaard afmetingen voor de draagconstructie. Deze zijn enkelvoudig of in serie toe te passen. De naam Umbra (Latijns voor schaduw) geeft gelijk onze specialiteit aan, het creëren van schaduw, en het reguleren van het licht en of privacy voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt.


Umbra zonwering

Zonwering Umbra van LuxxOut is voorzien van een strak doek dat eenvoudig oprolt in een cassette. Bij dit systeem loopt het doek door geleiders. Door het oprolmechanisme wordt het doek met een koord uit de cassette gerold. Giessenburg, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


Van luxaflex tot rolluiken. Umbra Zonwering en Raamdecoratie biedt diverse producten omtrent zonwering aan. Hiermee verdwijnt het Umbra doek volledig uit beeld.


Umbra zonwering

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens. Horrenspecialist uit Bleskensgraaf. Een aanrader voor liefhebbers van een moderne tuin.


Als je iets goed wilt moet je het zelf doen” was de gedachte van Paul Rowan toen hij geen geschikte zonwering kon vinden. Het doek is dan volledig uit beeld. Als grafisch ontwerper besloot hij zelf het heft in handen te nemen en na dertig jaar plukken wij nog steeds de vruchten van deze beslissing. UMBRIS: Belgisch lamellendak perfect op maat, strak design, tot jaar garantie. Bekijk onze terrasoverkappingen en kom naar onze concept store.


Umbra zonwering

Leo Rietveld Zonwering in alle soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts