maandag 25 maart 2019

Kussensloop met foto

Start nu met personaliseren! Kussen met jouw eigen ontwerp bedrukken. Altijd 1 tevredenheidsgarantie! Alle kussenslopen vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online.


Wil je een mooi cadeau voor op de bank, slaapkamer of misschien wel ter decoratie voor een bepaalde ruimte?

Denk dan eens aan een prachtige kussensloop met uw eigen opdruk! Hier kunt u uw eigen kussensloop bedrukken met foto , tekst of uw bedrijfslogo. Ontwerp je eigen foto kussensloop.


Onze op maat bedrukte foto kussensloop is een perfect geschenk voor je vrienden en familie. Voeg je favoriete foto ’s, ontwerp of tekst toe en fleur je bed op met onze kleurrijke print. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, gemaakt van zachte en comfortabele microvezel stof en hij kan ook in de wasmachine.


De kussenslopen zijn per stuk te bestellen waardoor deze ideaal zijn om weg te geven als cadeau. Maak hem nog persoonlijker met een gekleurde achterzijde of een dubbelzijdige bedrukking. Een foto op kussensloop is een unieke decoratie die je kunt gebruiken om je slaapkamer op te vrolijken.

Naast dat het een decoratief product is, is het net zoals een normale kussensloop ook erg praktisch. De kussensloop met foto kan volledig worden gepersonaliseer en voldoet daarmee aan jouw persoonlijke wensen. Je krijgt dan een mailtje met het vraag of je aan een andere foto kunt komen, of met het voorstel om bijvoorbeeld de foto veel kleiner af te drukken in een herhalend patroon, of dat je je geld terug gestort wilt hebben.


Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mislukte kussensloop opgestuurd krijgt. Wilt u het kussen morgen al in huis hebben, dan hebben wij een 24uur service. Een kussen is een van de leukste om te krijgen. Wij leveren onze kussens ook aan diverse zakelijke klanten.


Voor meer informatie kunt u het assortiment bekijken of direct een offerte aanvraag doen. Vind kussensloop bedrukken als je nu zoekt. Kom naar de winkel of bestel online!


Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Personaliseerbaar glitter kussensloop met foto in verschillende kleuren. Super origineel cadeau voor de decoratie queens. Jouw favoriete foto afgedrukt op kussensloop zal ervoor zorgen dat je voor het slapengaan nog even heerlijk kunt genieten van een mooie herinnering.


Onze bedrukte kussenslopen zijn net zo comfortabel en praktisch als normale kussenslopen. Tijdens het bestellen ervaar je onze eenvoudige besteltool.

Je kunt de kussensloop aanpassen naar je persoonlijke behoeften, doordat je zelf het formaat, de stof en de bedrukking van de achterkant kunt uitzoeken. Geniet dus tijdens je welverdiende rust op een kussen met persoonlijke kussensloop van FotoOpHout. Je eigen foto op kussensloop is een uniek en praktisch fotoproduct.


Nog even kijken naar die favoriete foto voordat je gaat slapen kan zeker geen kwaad. Ook kun je iemand anders verrassen met een foto op kussensloop. Te bestellen met desktop, tablet en mobiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts