woensdag 20 maart 2019

Glazen urnen leerdam

Allen geblazen door kunstenaars. Ruim assortiment en online te bestellen. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Tevens hebben wij onze productieafdeling in Boven-Leeuwen gevestigd. Kristal- Glas is de specialist in bijzondere urnen van glas.


Geen standaard glazen urn maar een mond geblazen urn welke geheel op maat naar wens is gemaakt. Deze glasobjecten worden door meesterglasblazers uit Leerdam geblazen. Glasfragmenten maakt in eigen beheer Urnen en Asbollen uit geblazen kristal glas. Via onze webshop kunt u online urnen en asbollen bestellen ! Onze glazen urnen en asbestemmingen bestaan uit dikwandig glas.


Naast de kwaliteit bieden we met onze ‘dubbel-check procedure voor as-afhandeling’ ook de. Royal Leerdam Finesse Experts cl Fruity and Smooth Doos Stuks. Dit geeft een heel persoonlijk accent aan een urn van glas. Omdat veel van onze glazen urnen met de hand geblazen worden, heeft u altijd een uniek en persoonlijk object. Maar dat is nog niet alles: Ook hebben we een aantal urnen die in de fabriek worden gemaakt.


Zo is er voor ieder budget een urn van glas mogelijk. Glas urnen zijn in verschillende stijlen, vormen en kleuren verkrijgbaar, al of niet voorzien van mooie decoraties. De meeste glas urnen kunnen alleen binnen geplaatst worden.


Sommige, zwaar uitgevoerde glazen urnen zijn ook geschikt voor buiten. In onze fysieke winkel hebben wij veel urnen op voorraa waaronder urnen van glas. Bv Leerdam Crystal verzamelt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: orderverwerking, uitvoering van de koopovereenkomst die via de website van bv Leerdam Crystal is gesloten, versturen van door u aangevraagde informatie, klachtafhandeling, informatievoorziening (bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, e-mail of per telefoon), verbetering van.


Omdat deze glazen urnen handgeblazen worden, is elke urn van glas voorzien van een uniek kleurpatroon. Elke glazen urn is hierdoor een kunstwerk op zich. Bij ons vindt u een passend gedenkteken. U kunt in onze glas -kristalwinkel ook met VVV cadeaubonnen betalen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor leerdam glazen. Klik hier voor contactformulier Bestek bij Bestekmagazijn. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Voor glasgeblazen urnen of een glazen urn met foto kunt u terecht bij Memorial Company. Showroom is geopend op afspraak. Met een mooie collectie glazen urnen , vervaardigd uit glas van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt, is de kans groot dat u bij ons een glas urn naar wens vindt. Een glazen urn bestelt u online bij UitvaartUniq.


Verschillende glas urnen zijn vervaardigd uit Bohemian Crystal. De urnen worden geleverd met een stoffen hoes die voor het afvullen in de urn geplaatst kan worden. Daardoor hoeft de as niet rechtstreeks in het glas te komen. Het is ook mogelijk om een kleine hoeveelheid as te versmelten in de stop van de urn.


De as zal dan zichtbaar zijn in de rand of het midden van de stop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts