donderdag 28 maart 2019

Stickers foto

De hoogste kwaliteit, de beste prijs en de meeste mogelijkheden voor al je fotoafdrukken. De Voordeligste Fotoservice. Originele Hoesjes met eigen Foto. Set van Wenskaarten (14x10).


Bestel via Kruidvat Fotoservice! De mogelijkheden om jouw foto ’s af te drukken en te gebruiken zijn tegenwoordig erg uitgebreid. Er zijn verschillende toepassingen om de fotostickers te gebruiken.


Deze unieke fotostickers plakken overal. In vriendenboekjes, op schriften of de kamerdeur. Je kunt verschillende foto ’s op één vel zetten.


Stickers foto

Behalve een foto afdrukken op fotopapier, kun je ook foto etiketten maken, je foto afdrukken op een muismat of mok, een foto afdrukken op canvas of poster, een muursticker maken van een foto , enzovoorts. V: Hebben jullie ook stickers op vel in andere kleuren dan wit? A: Al onze bedrukte stickers worden geprint op wit papier, maar dat betekent niet dat je beperkt bent in kleur- en ontwerpopties! Door het full-colour drukwerk kun je zo veel (of zo weinig) van je sticker bedrukken als je wilt. Stickers kopen kan ik elke maat, afmeting en afwerking.


Dat betekent dat we alle kleuren van de regenboog kunnen maken. De sticker is van zichzelf wit, transparant of metallic maar we hebben veel kekke achtergrondkleurtjes die je kunt toevoegen. U maakt een leuke foto van uw favoriete onderwerp, upload deze naar onze site en selecteer de gewenste afdruk en snijvorm. Vervolgens krijgt u binnen een paar dagen de foto als stickers in huis.


Stickers foto

Maak een leuke ronde sticker of etiket met foto en tekst. Laat je stickers en etiketten bedrukken en geef elke ruimte of object een persoonlijk tintje. Wil je jouw eigen gepersonaliseerde sticker laten maken voor op een deur, muur of voorwerp? Op de website van posterXXL kun je eenvoudig stickers laten drukken met een afbeelding naar keuze.


Download prachtige gratis afbeeldingen over Sticker. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. Foto op sticker , alle formaten.


Onze fotostickers zijn watervast en zonlichtbestendig, duurzaam geschikt voor binnen en buiten. Eenvoudig aan te brengen (onderlaag licht bevochtigen). Verwijderen laat geen sporen achter. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen.


De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. De stickers (plakfolie, vinyl, plakletters, full colour print) kunt u zelf gemakkelijk ontwerpen, bestellen en kopen. Zelf stickers maken, helemaal zoals jij het wilt, ook!


Stickers foto

Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw stickers al binnen enkele dagen geleverd worden. In sommige gevallen al de volgende. Wil je origineel voor de dag komen met je cadeau? Versier je presentje met een mooie cadeausticker.


Je hebt de keuze uit diverse designs, zo is er voor elke gelegenheid een mooie sticker te maken. Upload die leuke foto van de vakantie, dat gekke feestje of die leuke verjaardag en maak het cadeau extra speciaal. Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal.


Stickers foto

Van harte welkom bij 123sticker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts