vrijdag 22 maart 2019

Hordeur kwantum

Zoals altijd de voordeligste online én offline! Dus wat je ook zoekt, kom zeker eens bij ons langs om te kijken of we het voor je hebben. Voor een zeer scherpe prijs, zoals je van ons gewend bent.


Met hordeuren voor schuifpui of ieder andere soort deurhor krijg je frisse lucht binnen zonder ongedierte te verwelkomen. Kwantum , daar woon je beter van! Ga je plisse hordeuren kopen en kijk je op tegen het plaatsen ervan?

Schakel dan gewoon GAMMA Klusservice in. Hordeuren kopen om zoemende en stekende insecten buiten te houden. Houd jij ook niet van gezoem in huis? Dan kun je het beste hordeuren kopen.


Ben je op zoek naar een vaste hordeur , een rolhordeur, een vliegenhor of een plissé hordeur ? Horgordijnen, ook wel vliegengordijnen genoem kun je gebruiken als alternatief voor een hordeur. Deze type hor hoeft je namelijk niet open of dicht te doen, en ook niet volledig aan de deur te monteren. Je loopt eenvoudig door kralen, verticale lamellen of kattenstaarten.

Bekijk de folder en blijf op de hoogte van de laatste acties, kortingen en nieuwe producten van deze week! Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat. Op maat gemaakte horren kopen. Vliegengordijnen in allerlei soorten vind je bij Leen Bakker.


Houd vliegen en andere insecten buitenshuis met de mooiste vliegengordijnen. Koop hier jouw vliegengordijn! Het is een gebruiksvriendelijk alternatief voor een hordeur. Deze zit namelijk vast en moet je, net zoals een deur, steeds open en dicht doen. Bij een vliegengordijn loop je er gemakkelijk doorheen.


Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires. Dit is een plissé uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze plissé heeft een breedte van 100cm (is verstelbaar) en een vaste hoogte van 198.


Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. De afmetingen van dit vliegengordijn zijn x 230cm.


Deze insect werende gordijnen zijn duurzaam en effectief.

Het is de beste oplossing om insecten buiten de deur te houden. Eenvoudig in lengte aan te passen. Alternatief voor een goede hordeur.


Maar wel zonder dat zoemende en stekende insecten je uit je slaap houden ’s nachts. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur. Of je lastigvallen in de keuken.


Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Op zoek naar een Hordeur ? Gaas wordt opgevouwen bij het openen van de deur Kan in elke gewenste stand worden gezet Ziet er stijlvol uit. Een vliegengordijn gebruik je bij je deurkozijn en komt in verschillende maten en montagemogelijkheden, zowel op als in (onder) het deurkozijn.


Zelf een hor maken voor ramen of deur? GAMMA heeft horrengaas, horgaas op rol en horprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts