vrijdag 22 maart 2019

Houtolie voor buiten

Professionele plaatmaterialen op maat gezaagd voor de beste prijs! Deze olie is geschikt voor de meest uiteenlopende houtsoorten en is tevens geschikt voor geïmpregneerd hout. Het is voldoende om uw schutting etc.


Op zoek naar de beste manier om uw houten kozijnen, terrasdelen of tuinmeubels te beschermen tegen weer en wind? Monocoat houtolie voor buiten is de ideale oplossing.

Door de unieke productiewijze van onze houtolie zijn veelal geen oplosmiddelen nodig waarmee niet alleen het milieu maar natuurlijk ook uw portemonnee gespaard wordt. Tungolie: Moose Färg Zweedse houtolie met tungolie (Silja Trä0lja) is zeer geschikt voor binnen en buiten , voor vloeren, meubels en terassen. Beschermt tegen vochtindringing, haalt de houtkleur prachtig naar voren. Dit zorgt ervoor dat het hout scheurt, uitdroogt en vies wordt. Houtolie voor binnen en buiten.


Bescherming en onderhoud vormen de kern van onze houtolie. Daartoe kan de houtolie diep tot in het hout doordringen, waardoor het hout sterker en hoog belastbaar wordt.

Juist buiten tonen HORNBACH houtoliën een duurzame beschermende werking en bewaren ze tegelijkertijd het aantrekkelijke uiterlijk van het materiaal. Voor houtbehandeling buiten kun je in sommige gevallen beter kiezen voor beits in plaats van olie, omdat de weersinvloeden natuurlijk veel groter zijn. Het zal u niet verbazen dat de bescherming voor een tv-meubel dat slechts een beetje gezellig staat mooi te zijn in een keurig verwarmde woonkamer een stuk minder degelijk hoeft te zijn dan de bescherming van een tuinset die het hele jaar door buiten in weer en wind mag vertoeven. Voor je gaat werken met houtolie moet het hout eerst schoon en droog gemaakt worden en ontvet worden. Schuur dan het hout nog lichtjes op om een betere hechting van de houtolie te verzekeren.


Geef de eerste laag voldoende tijd om te drogen en breng de volgende dag een tweede laag houtolie aan. Restol is multifunctioneel en geschikt voor al uw buitenhout. Restol Mat is een nieuwe watergedragen, matte variant. Voor de beste merken houtolie zit u goed bij Verfstop. In ons ruime assortiment vindt u zeker wat u zoekt.


Heeft u nog vragen over onze producten, of over het gebruik er van? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze expert helpt u graag.


Zelf overweeg ik elke plank eerst rondom te behandelen, als je alleen buiten doet willen ze vaak krom trekken! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Teakolie ( liter ) speciaal voor optimaal onderhouden van tuinmeubels. Gemaakt van harde houtsoorten zoals Teak, Irak, Acacia etc etc. Teak meubels hebben het zwaar te verduren. Tuinmeubels die buiten staan hebben het zwaar te verduren.


Al heel snel zal het hout verkleuren en een groene aanslag krijgen. Je kunt online de beits bestellen die je nodig hebt, zodat je daar thuis in de tuin mee aan de slag kunt. Beits voor hout en meubelen.


Wij hebben zowel zwarte beits als kleurbeits voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde. Topkwaliteit - Made in Germany Lijnolie is een natuurlijke bescherming voor alle. Voor elke toepassing de juiste houtolie.


Het voorbehandelen van blankhout, meubels, meubels, gereedschappen en hekwerk. Voor binnen en buiten , voor gebouwen, tiny houses, boten en campers. Voor vragen of advies kunt u altijd bellen met onze klantenservice, onze verfspecialisten staan u graag.


Gratis verzending vanaf €30. Grote voorraad = snel leveren. De olie dringt diep in de poriën door wat vooral het geval is bij zachthout. Ook houtolie is tegenwoordig in kleuren verkrijgbaar en beschermt evenals buitenbeits tegen UV-straling.


Het mooie van houtbeits voor buiten is dat je geen grondverf nodig hebt. Dat scheelt veel tijd en bovendien is één laag vaak al voldoende voor een mooie afwerking. Na het aanbrengen van lichte houtbeits of donkere houtbeits is je houten object direct beschermd tegen vocht en geniet je van een jarenlang mooi blijvende afwerking. Osmo producten zijn de producten voor de houtafwerking van al uw houten oppervlakken voor zowel binnen als buiten.


De officiële Osmo site in Nederland. Wil je houtverf of beits kopen voor buiten ? Dit kan je helpen om de juiste buitenverf te kiezen! Ben je van plan om buiten hout te schilderen?


Zorg dan zeker dat je de juiste houtverf voor de juiste toepassing gebruikt. Want in houtverf voor buiten zit wel wat verschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts