maandag 25 maart 2019

Ex ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Bespaar tot wel via kiesproduct. Morgen al in huis vanaf €23.

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! ATEX VENTILATOREN Ventilatoren voor toepassingen met explosiegevaar. De ERM- EX ventilatoren zijn de enige mix-flow in-line serie welke “EExe” uitgevoerd zijn. Wij kunnen ventilatoren leveren voor zone 2 en 2 waarbij een andere zonering kan gelden voor het inwendige en het uitwendige van de ventilator. Vraag onze specialisten om een vrijblijvende offerte die is toegespitst op de door u aangewezen zone.


Inatherm levert ventilatoren in acht Ex -zones variërend van onder andere CE EX II-G EEx tot EEx-d en klasse EEx-e. Inatherm ATEX ventilatoren zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waarbij de uitvoering van de ventilator is afgestemd op de specifieke eisen van de toepassing. Centrifugaal ventilator ATEX zijn ontwikkeld voor ruimtes met explosiegevoelige materialen, gassen en stoffen.

Geschikt voor het transporteren van bijvoorbeeld chemische stoffen, lasdampafzuiging en filtertechniek. Onze leveranciers zoals Ferrari ventilatori , Mietzsch en Östberg produceren een volledig assortiment ventilatoren die voldoen aan de ATEX-richtlijnen. Alle fans zijn verkrijgbaar in de ATEX 2G-, 3G-, 2D- en 3D-versies. Transport van potentieel explosieve gassen in Zone en Zone evenals groep IIA, IIB en IIC is ook mogelijk. Rosenberg beschikt over een ruime selectie ATEX ventilatoren , ook wel explosiebeveiligde ventilatoren genoemd.


Deze ventilatoren voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen welke gesteld worden aan de standaard uitvoeringen. Want wij vervaardigen onze EX ventilatoren , EX stofzuigers en andere producten uit robuuste materialen. Onze Ex ventilatoren , EX stofzuigers en natuurlijk alle andere Airclean producten beantwoorden aan de industriële richtlijnen en eisen en houden ook onder extreme industriële belastende condities stand. I lijst Explosieveilige ventilatoren De lijn van explosiebeveiligde ventilatoren is één van onze sterke punten.


Ex certification classification Ex de IIC TGb. EX - Ventilatoren kunnen door de compacte bouwgrootte zeer eenvoudig gemonteerd worden. Ze worden door explosieveilige motoren aangedreven en hebben waaiers met voorovergebogen schoepen uit aluminium.


De behuizing is uit siluminium samengesteld en de waaier is gemaakt van aluminium. Een ATEX ventilator wordt toegepast in omgevingen met explosiegevaar. Dit kunnen omgevingen zijn waar gas of stofexplosies niet kunnen worden uitgesloten.


Afhankelijk van de zone-indeling wordt de juiste ATEX ventilator gekozen. AirFan heeft een zeer uitgebreid programma ATEX ventilatoren.

Ben je op zoek naar ex ventilator ? Wij ontwikkelen en implementeren efficiënte oplossingen. Radiaal ventilator TFV 3Ex. Dit model is ideaal voor gebruik in zones met explosiegevaar. De Ex -bescherming is II3G, zone T4.


De PRF- EX serie kan gebruikt worden in ATEX categorie 2G (ook geschikt voor waterstof atmosfeer) en Groep IIC (waarbij explosiegevaarlijke lucht af en toe optreedt). De PRF- EX is verkrijgbaar in afmetingen met een maximum luchtcapaciteit van 6tot 6. Alle Systemair ATEX ventilatoren zijn gecertificeerd volgens TÜV Süd. Eigenschappen explosieveilige ventilator. De explosieveilige ventilator wordt dusdanig geconstrueerd zodat de kans dat de ventilator een ontstekingsbron vormt, wordt geminimaliseerd.


We onderscheiden explosieveilige constructieve maatregelen aan motor, overbrenging, pomphuis en eventuele accessoires. De GXen GX(raam) ventilatoren zijn uitgegroeid tot een klassieker voor professioneel gebruik in bars, restaurant, keukens, (sport) hallen ect. De DVEX ventilatoren hebben waaiers met achterovergebogen schoepen en een externe rotormotor.


Het huis is van aluminium en het basisframe van gegalvaniseerd staal, met een koperen inlaat flens. Om de motor tegen oververhitting te beveiligen hebben deze ventilatoren interne thermistors (PTC) met naar buiten gevoerde draden voor het aansluiten van de U-EK230E motorbeveiliging relais.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts