woensdag 20 maart 2019

Raamdecoratie verticale lamellen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment! Specialistisch advies nodig? Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Lamellen hangen verticaal , van boven naar beneden.


Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt.

Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. Verticale lamellen zijn ideaal voor het regelen van de lichtinval en de privacy. De lamellen zitten aan een rail waardoor je deze eenvoudig opzij kunt schuiven. Daarnaast kun je de lamellen in iedere gewenste stand zetten.


Zo creëer je eenvoudig de lichtinval en privacy waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Kunststof lamellen bieden privacy en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Ze zijn naast thuis ook geschikt voor op kantoor.

De kant en klare kunststof lamellen zijn leverbaar in een aantal neutrale kleuren. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Spelen met licht wordt nu nog leuker!


JASNO swings zijn dus niet zomaar verticale lamellen. Op zoek naar verticale lamellen ? Dan zit je goed bij PAX Raamdecoratie. Wij hebben een zeer goed aanbod lamellen voor alle type ramen.


Antraciet, wit of een andere mooie kleur? Diverse breedte en hoogte maten. Doe nu online inspiratie op en bezoek een verkooppunt in de buurt!


Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen. Een vrij uitzicht zonder inkijk? Gluren naar de buren, maar zelf lekker veel privacy? En natuurlijk heeft deze raamdecoratie nog veel meer voordelen.


In onze webwinkel kan je terecht voor de mooiste verticale lamellen op maat. Zowel stoffen lamellen als PVC lamellen. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.


Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?

Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Vind raam decoratie het nu op Kensaq. Jaloezieen, rolgordijnen, plisses en veel meer.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Stoffen lamellen worden geleverd met een bovenzoom inclusief lamelhanger en een onderzoom van 55mm. In de onderzoom wordt een ondergewicht geschoven gekoppel al dan niet, aan een witte kunsstofketting.


Beka raamdecoratie kan u textiel lamellen met verschillende doekeigenschappen aanbieden. Passen verticale lamellen bij jouw woonstijl? Bij GAMMA vind je lamellen in standaard maten als raamdecoratie om je huis mooi af te maken. Deze verticaal hangende lamellen zijn erg praktisch voor hoge ramen. Ook bij een schuifpui zijn kant-en-klaar lamellen ideaal: je schuift de lamellen gewoon mee op, net zover als je de pui openzet.


Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Super makkelijk in onderhoud dus! De verticale lamellen houden minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën). Swings: verticale lamellen met 3D effect.


Nieuw in de JASNO collectie zijn onze verticale lamellen. Inmiddels zijn de JASNO Swings bekroond met een iF Award en GIO Award voor het onderscheidende design! Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georienteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt.


Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en breedtematen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts