maandag 4 maart 2019

Sigma nova gloss

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Zoekt u naar Sigma Nova Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren, de trap en andere houten delen. Sigma S2U Nova Gloss is de krachtige, kras- en slijtvaste hoogglans lak op waterbasis van Sigma. S2U Nova Semi- Gloss is een halfglanzende lakverf die geschikt is voor al uw schilderwerk binnenshuis. De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is.


Ideaal voor het schilderen van deuren, kozijnen, keukenkastjes en ander houtwerk. De lak is bijzonder kras- en slijtvast. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je jouw geschilderde projectje snel beschadigd. Na droging is de lak namelijk. Sigma S2U Gloss is de kras- en slijtvaste hoogglans lak voor buiten.


Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Sigma s2u nova gloss is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle mengkleuren. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct.


De grondverf zorgt voor de ijzersterke basis waarmee je een heel duurzaam resultaat kunt behalen. Het product is speciaal ontwikkeld voor verwarmd spuiten en geschikt voor diverse spuitapparatuur. Met slechts één behandeling brengt u ‘twee kwastlagen’ (µm) aan. Gronden met Sigma Multiprimer Aqua. Bestaande intacte verflagen.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend. Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Lees hier meer over de verf.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Vanuit ons uitgebreide assortiment maak je aan de hand van de filters eenvoudig een goede keuze. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Sigma s2u gloss OMSCHRIJVING Sigma S2U gloss is een mooie hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van oplosmiddelen. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid.


Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts